xkraltr.61 Yoctopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #1 Adobe hesabimi iptal etmek istiyorum. 12 gün önce açmıştım hesabı, şimdi iptal etmek istiyorum ancak benden ücret istiyor. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2023
Adobe hesabimi iptal etmek istiyorum. 12 gün önce açmıştım hesabı, şimdi iptal etmek istiyorum ancak benden ücret istiyor. Ne yapmam gerekiyor?
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #11 Ellie Williams dedi: Yeni değil, yıllık plan aldığın her yerde geçerli bu. Aylık abonelik de yapabiliyorsun, yıllık yapıp ay ay taksitlere de bölebiliyorsun. Yıllık bildiğin taahhütlü abonelik gibi bir şey yani. Genişletmek için tıkla... Anladım bilgilendirme için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Yeni değil, yıllık plan aldığın her yerde geçerli bu. Aylık abonelik de yapabiliyorsun, yıllık yapıp ay ay taksitlere de bölebiliyorsun. Yıllık bildiğin taahhütlü abonelik gibi bir şey yani. Genişletmek için tıkla... Anladım bilgilendirme için teşekkürler.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 23 Temmuz 2023 #12 SeyitAli253 dedi: İlk kez duydum yeni sistem mi bu? Genişletmek için tıkla... Aga digiturkde yıllık plan alıp vazgeçmeye çalış bakayım neler yapıyorlar . Artı 0 Eksi
SeyitAli253 dedi: İlk kez duydum yeni sistem mi bu? Genişletmek için tıkla... Aga digiturkde yıllık plan alıp vazgeçmeye çalış bakayım neler yapıyorlar .
Jurass1ck Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu vıdeoyu izleyebilirsiniz.Arkadaş detaylı bir şekilde adobenin yıllık iptalinden nasıl kurtulabileceğinizi anlatmış. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu vıdeoyu izleyebilirsiniz.Arkadaş detaylı bir şekilde adobenin yıllık iptalinden nasıl kurtulabileceğinizi anlatmış.