Adobe uygulamaları için laptop önerisi

mcay

Hectopat
Daha fazla  
Gazetecilik öğrencisiyim. Adobe'nin programlarını kullanabileceğim dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Profesyonel değilim ödevlerimi yapabileceğim bir bilgisayar önerisi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel sayılabilecek tüm laptoplar ile Adobe uygulamalarını kullanabilirsiniz. i5 8250u ve 8 GB RAM içeren bilgisayarlar işinizi görecektir. Fakat bu bilgisayarlar üç bin lira civarından başlıyor. 4 GB RAM içeren modellere de bakabilirsiniz fakat ileriye yönelik RAM sorunu yaşayabilirsiniz. Yine de şimdilik 4 GB RAM de yeterli olur diye düşünüyorum.

Bu model işinizi görecektir.
Acer Aspire A515-51G-388J
Öneri için teşekkürler.
Kullanacağın programların min. sistem gereksinimlerine nette ulaşman gerek. Ona göre araştırma yapıp sonra alışveriş yapmanı tavsiye ederim. Örnek:Photoshop sistem gereksinimleri

Hangilerini kullanacağını öğrenmek ilk adım:Adobe ürünleri: masaüstü ve web uygulamaları ile mobil uygulamalar | Adobe
Sistem gereksinimlerine bakmak aklıma gelmemişti. Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı