Adobe Yazılımları için 4000 TL PC Toplama

BlackHawk-

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta'da belirttiğim gibi 4.000 TL'ye varan sağlam bir pc toplamak istiyorum.

Kısaca kendimden bahsedeyim, İstanbulda Profesyonel Fotoğrafçılık yapmaktayım. Photoshop ve Diğer motaj programlarıyla çok ilgieniyorum ve benim için oyun 2. sıradadır.

Bu demektir ki bilgisayarımda Adobe'nin her bir programı sorunsuz bir şekilde çalışması ve kasmamasıdır. 4.000 TL bütçem var ve benim istediğim sistem Yeni Nesil Çıkan oyunların hiç kasmaması ve yüksek seviyede oynamam ve dediğim gibi Adobe programlarınında kasmaması yani rahat kullanabilmem.

Baya bi araştırma yaptım ve İntel Core i7 4790k İşlemci gözüme çok hoş geldi ve tavsiye ediliyor fakat kafam hala ekran kartı ve bazı parçalarda takılı kaldı.

Bana Sağlam bir PC önerisi yapacak bir arkadaş varmıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adobe yazılımlarının çoğu ekran kartı ile daha iyi performans veriyor. Mesela:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bağlamda alacağınız PC'de güncel mimarili bir ekran kartı olmalı. Eğer video düzenleme yapıyorsanız tavsiyem Maxwell olacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı