Abartıyorsun. İnternet trolleri tabii olacak gelip hesabına nazi fotosu koyan bunların hiçbiri gerçekte üye değil. Zamanla zaten ya hesabı siliyorlar ya da profil fotoğrafını değiştiriyorlar. Neo-naziler bu kadar fazla olduğunu sanmayın.
Abartıyorsun. İnternet trolleri tabii olacak gelip hesabına nazi fotosu koyan bunların hiçbiri gerçekte üye değil. Zamanla zaten ya hesabı siliyorlar ya da profil fotoğrafını değiştiriyorlar. Neo-naziler bu kadar fazla olduğunu sanmayın.
Ne alaka dostum? Sadece 2-3 milyon Neo naziden daha fazla Neo nazi olduğunu söylemeye çalıştım?
Ben FBI, europol gibi saçma sapan istihbarat servislerinden veri kabul etmiyorum teşekkürler. Ayrıca sayıca az falan değiller ne yüzbinlercesi? En az 10-15 milyon Neo nazi var dünyada. Neo nazizm aşırı nadir bir ideoloji değil.
Ne alaka dostum? Sadece 2-3 milyon Neo naziden daha fazla Neo Nazi olduğunu söylemeye çalıştım?
Ben FBI,Europol gibi saçma sapan istihbarat servislerinden veri kabul etmiyorum teşekkürler. Ayrıca sayıca az falan değiller ne yüzbinlercesi? En az 10-15 milyon neo nazi var dünyada. Neo nazizm aşırı nadir bir ideoloji değil.