Adolf Hitler Kavgam alınır mı?

Arkadaşlar merhaba 12 yaşında 7. sınıf öğrencisiyim. İnternette kitap ararken Kavgam'ı buldum. Biraz baktım ve beğendim fakat kuzenim sen anlamazsın dedi. Ancak ben bu kitabı okumayı çok istiyorum. Sizce almalı mıyım?
KESİNLİKLE okuma kardeşim daha yaşın küçük benim dedemde ilk basım sansürsüz kitabı vardı dedem bana anlatmıştı gerçekten iğrenç ve psikolojiyi bozan kitaptır demişti kavgam sansürlü halide öyle çoğu kişinin o kitap yüzünden psikolojisi bozuldu kitapların yararı olduğu gibide zararıda var :D Anne Frank'in Hatıra Defterini Öneririm Atatürk'ün Kitaplarını şiddetle öneririm Nutuk vb. şeyleri oku ama Kavgamı Okuma Benim Arkadaş okudu tam bir nazi şuan okuma bence :D
 
12 yaşındaki birinin Kavgam gibi anti-semitism, siyasi çatışmalar, radikal faşizm, narşizm içeren bir kitabı, ve Goebbels gibi bir propagandacının kitabını okumasındaki amaç nedir?
2.Dünya Savaşının bilinmeyenleri adlı kitabı alın, Kavgam'ı yarılamış biri olarak söylüyorum.
Kitabın içeriğini bilen arkadaşlar anlayacaktır demek istediğimi.
 
Onun yerine " Mandela gibi düşünmek " kitabını alabilirsin Hitlerin kitabından sana çok daha fazla yarar sağlayacaktır. ( Mandela Güney Afrikalı bir siyasetçidir. Afrikanın Atatürkü diyenler bile vardı. )
 
Kesinlikle okuma kardeşim daha yaşın küçük benim dedemde ilk basım sansürsüz kitabı vardı dedem bana anlatmıştı gerçekten iğrenç ve psikolojiyi bozan kitaptır demişti kavgam sansürlü halide öyle çoğu kişinin o kitap yüzünden psikolojisi bozuldu kitapların yararı olduğu gibide zararıda var :D anne Frank'in hatıra defterini öneririm Atatürk'ün kitaplarını şiddetle öneririm nutuk vb. şeyleri oku ama kavgamı okuma benim arkadaş okudu tam bir nazi şu an okuma bence :D

Bende 13 14 yaşlarım da oyunların etkisi ile aldım o kadar sıkıcı ve siyasi kavram çoktu ki 10 sayfa okudum okumadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı