Adolf Hitler vs Joseph Stalin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biri beyaz ırkın üstünlüğüne inanan bir diktatör diğeri de sosyalist bir diktatör. O kadar. Bir rol model seçecekseniz bu ikisi arasından seçmemenizi tavsiye edebilirim. Yine de siz bilirsiniz tabii.
Aslında işin eğlence kısmına bakmak lazım. Kimi Hitler'i kimi Stalin'i kimi de Mustafa Kemal'i diktatör olarak görüyor zaten. Bence konu oraya gitmesin. Eğlenmek gerek biraz.

Aslında işin eğlence kısmına bakmak lazım. Kimi Hitler'i kimi Stalin'i kimi de Mustafa Kemal'i diktatör olarak görüyor zaten. Bence konu oraya gitmesin. Eğlenmek gerek biraz.
Tabi ki de. Şimdi ben burada Stalin diyorum fakat Stalin; komünizmi benimsemeyen Polonya halkını aç bırakarak katletmiştir. Hayvan Çiftliği'ni de örnek olarak verebilirim. Biz işin eğlence kısmına bakalım ki ban yemeyelim

Bir belgeselde görmüştüm. Joseph Stalin bir konuşma yaptığı zaman herkes alkışlamaya başlıyor fakat kimse ilk alkışlamayı kesmeye cesareti olmadığından Stalin bir düğmeye basıyor alarm gibi bir şey çalıyor herkes alkışlamayı kesiyordu. Ona çok gülmüştüm izlerken.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…