Asker istiyor seri ve efektif araç, Hitler yapıyor MausHitler deha değil ''deli''ydi.Onun emrinde olan birçok deha Alman subay vardı. O dönemde yapılan tek iyi şey: Wolkswagen.
![]()

Son düzenleme:
Asker istiyor seri ve efektif araç, Hitler yapıyor MausHitler deha değil ''deli''ydi.Onun emrinde olan birçok deha Alman subay vardı. O dönemde yapılan tek iyi şey: Wolkswagen.
![]()
Gulaglardan bahsetmeyi unuttun sanırım?Bu sorunun cevabını şu şekilde bulabilirsin;
İnsanları kamplarda köle gibi çalıştıran, Yahudileri diri diri yakan bir insan mı yoksa halkını seven, onlarla bir "bütün" olarak yaşayan bir kahraman mı?
Katılıyorum dediğine fakat Stalin'nin korku sebebiyle generallerini öldürmesine ne demeli?Ben olsam öyle demezdim. Hiç bir General'i dinlemeyen, hiç bir mühendisin sözüne bakmayan bir adam mı askeri deha? Yok daha neler.
Gulaglardan bahsetmeyi unuttun sanırım?![]()
Halkın adamı olacak kişiler biraz güme gitti, orası doğruKatılıyorum dediğine fakat Stalin'nin korku sebebiyle generallerini öldürmesine ne demeli? ☺
Aslında işin eğlence kısmına bakmak lazım. Kimi Hitler'i kimi Stalin'i kimi de Mustafa Kemal'i diktatör olarak görüyor zaten. Bence konu oraya gitmesin.Biri beyaz ırkın üstünlüğüne inanan bir diktatör diğeri de sosyalist bir diktatör. O kadar. Bir rol model seçecekseniz bu ikisi arasından seçmemenizi tavsiye edebilirim. Yine de siz bilirsiniz tabii.
Hitler. Son 2 yılda saçmalamasına rağmen. Askeri dehası.
Tabi ki de. Şimdi ben burada Stalin diyorum fakat Stalin; komünizmi benimsemeyen Polonya halkını aç bırakarak katletmiştir. Hayvan Çiftliği'ni de örnek olarak verebilirim. Biz işin eğlence kısmına bakalım ki ban yemeyelimAslında işin eğlence kısmına bakmak lazım. Kimi Hitler'i kimi Stalin'i kimi de Mustafa Kemal'i diktatör olarak görüyor zaten. Bence konu oraya gitmesin.Eğlenmek gerek biraz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.