Adore Max Office Racing koltuk nasıldır?

Daha fazla  
Günlük yaklaşık 5 saat bilgisayar başında vakit geçiriyorum. Bel ağrılarım oluyor zaman zaman. Adore max office racing mavi-siyah-gri koltuğunu almayı düşünüyorum sizce nasıl, tavsiye eder misiniz? Bu bütçeye daha iyi bir koltuk var mıdır? Ayrıca boyum 170 kafam boşta mı kalıyor ya da koltukta mı oluyor bu nasıl anlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ürünü geçen ay aldım. Fiyatına göre alternatif ürün var mı bilmiyorum fakat ben memnunum. Rahatlık konusunda gerçekten rahat. Kafanın boşta kalması konusu ise; tam dik oturmadıkça kafan boşta kalmaz. Benim de boyum 170, biraz açılı oturduğumda kafam tam denk geliyor. Tam dik oturduğumda ise biraz boşta kalıyor.

Benim 200-300 liralık standart bir bilgisayar koltuğum var fakat masam biraz yüksek. Bu yüzden yerden biraz daha yüksek olan bir sandalye istiyorum. Acaba bu ürün işimi görür mü yoksa boyutlar tüm sandalyelerde standart mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı