Adore vs Hawk koltuk

Bütçe
5000-6000TL

Wegass

Decapat
Daha fazla  
Günde 7-8 saat bazenleride daha fazla bilgisayar başında oturuyorum sizce konfor, rahatlık, sağlamlık için hangisini tercih etmeliyim? Ya da IKEA'nın koltukları gibi koltuk öneriniz var mı?

Hawk

adore

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayıncıların genelde Hawk kullandığını görüyorum uzun süre yayın yaptıklarını düşünürsek muhtemelen Hawk daha rahat ve konforludur.

Yayıncıların genelde Hawk kullandığını görüyorum uzun süre yayın yaptıklarını düşünürsek muhtemelen Hawk daha rahat ve konforludur.

Hocam bence Hawk daha mantıklı olacaktır diğer koltukların pek dayanıklı olduklarını sanmıyorum belki de sağlamdır ama bilmiyorum.

Hawk benim de aklıma en çok yatanı ama çoğu yerde Hawk'ı kötülüyor. Genelde IKEA'ya da adorenin koltuklarını önerdiklerini gördüm. Adorenin ürünlerine Akakçe'den falan baktım fiyat geçmişine gerçekten neredeyse sepette indirim ve EFT ile ödemede yarı fiyatına geliyor. Bu açıdan bakınca da 13.000TL'lik koltuğun(indirimsiz) daha iyi olacağı geliyo insanın aklına.

O kadar para verip arkası file koltuk almak hiç mantıklı değil, kim nederse desin Hawk'ın koltukları çok rahat ve diğer bilindik firmalara göre de %25 falan altında satıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı