2K Monitör Önerisi

hakannaykut

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bugün ivedi bir şekilde 8-12 k arası 2K bir monitör almak istiyorum. Dikey kullanılacak bazen de FPS oyunlarında kullanılacak. Amazon'da AOC Q27g4zr var kampanyada bu aklıma yatıyor ya da Philips Evnia veya ASUS TUF. Renk kalitesi önemli bu arada wallpaper için setup VLOG tarzı çekimler yapıyorum çünkü. Hocam size de zahmet olacak @bluerr

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse aynı bütceyle 2K monitor ariyorum bir haftadir kafama ROG serisinden XG27acs yatmisti ama soluk oldugunu ve hafif sari gozuktugunden bahsettikleri icin kafama yatmadi renk derinligidir ssrgb degeridir pek anlamam karma oyun dizi film ve gundelik kullanım icin net ve kaliteli goruntu veren bir şeyler önerir misiniz?

Neredeyse aynı bütceyle 2K monitor ariyorum bir haftadir kafama ROG serisinden XG27acs yatmisti ama soluk oldugunu ve hafif sari gozuktugunden bahsettikleri icin kafama yatmadi renk derinligidir ssrgb degeridir pek anlamam karma oyun dizi film ve gundelik kullanım icin net ve kaliteli goruntu veren bir şeyler önerir misiniz?

Dediğin monitörü araştırmadan aldım genelde bir şey almadan detaylı araştırır öyle alırım.
1 haftam çok şanssız geçtiği için böyle oldu her neyse. Bahsettiğin model de görüntü kalitesi falan iyi normal ama parasını hak etmiyor üstüne benim o model de yaşadığım sorunlar milisaniyelik elektriklenme tarzı bir şey yatay olarak beliriyor ve ara sıra 1 saniye ekran gidip geliyor platformlar da bu sorunu yaşayan insanlar varmış ben iade ettim. Şuan vg27aql5a modelini almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı