Adrenalın 2020 Edition 20.3.1 Driver sorunu

RakunAMD

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarımcı
Arkadaşlar merhaba az önce bir konu açmıştım ekranımda karıncalanma var diye ekran kartımın driverlarını sildim ve bu sorun ortadan kalktı.
Fakat Driver'ı yani en güncel olan Adrenalın 2020 Edition 20.3.1 indirip kurduğumda gene ekran karıncalanıyor.
Ekran kartım RX570. Bu sorunu neden yapıyor ve eski driverları kursam sıkıntı ortadan kalkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adrenalin 2020 driverlarında büyük bir sıkıntı var, 2019 driverlarından birine geçmen belki sorunu düzeltebilir ancak adrenalin 2020 driverları silinmesi çok sıkıntı olan driverlardan. Silindiği zaman windowsun açılmama ihtimali var kendim yaşadım ondan biliyorum hala da çözmeye çalışıyorum. O yüzden silmemeni öneririm. Ben sildim iki gün önce hala bilgisayarı açamıyorum ama silmek yerine eski 2019 driverlarını indirip yüklemeyi deneyebilirsin belki silmene gerek kalmadan direk versiyon düşürtebiliyordur. Kolay gelsin.

DDU yazılımı ile hespini kolayca silebilirsin bir sıkıntı çıkmaz ard arda 2 kere yaptım tabii bu işlemi güvenli modda yaparsan.

Teşekkür ederim eğer bu driverda olmaz ise 2019 veya 2.2'ye döneceğim.

DDU yazılımı ile hespini kolayca silebilirsin bir sıkıntı çıkmaz ard arda 2 kere yaptım tabii bu işlemi güvenli modda yaparsan.

Teşekkür ederim eğer bu driverda olmaz ise 2019 veya 2.2'ye döneceğim.
Yardımcı olmaz ise radeon overclock ayarlarından frekansı biraz düşürmeyi deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…