Adrien Brody tipi saç nasıl yapılır?

Saçının üst tarafını arkaya doğru santim santim kısaltarak kestirirsin. Jole kullanırsın veya spreyle önden arkaya doğru tararsan olur.

Oncelikle sacin kivirciksa olmaz, dalgali veya duz olmali. 3 numaraya vur. 6 aya uzayacak. Uzadigi zaman yalniz enseleri kes. onun uzun kalsin. Sonra jole sur arkaya tara. Modelin cok bir zorlugu yok ama yakisir eminim ki.

Hocam saçla alakalı bilgili misiniz? Eğer öyleyseniz bu konuya bakabilir misiniz?

Son cevaba koptum 😂
Bu arada bu saç tipini gerçekten beğenmedim, kuzenim hiçbir şey yapmasa da saçı böyle biraz saçın karakteristik özelliğiyle ilgili. Kalın telli ve şekil alan saçların varsa yağ veya jöle sürüp geriye tarayabilirsin. Kuzenim wax ile sabitliyordu.

Y
Oncelikle sacin kivirciksa olmaz, dalgali veya duz olmali. 3 numaraya vur. 6 aya uzayacak. Uzadigi zaman yalniz enseleri kes. onun uzun kalsin. Sonra jole sur arkaya tara. Modelin cok bir zorlugu yok ama yakisir eminim ki.
Yok hocam düz benim saçım.

Son cevaba koptum 😂
Bu arada bu saç tipini gerçekten beğenmedim, kuzenim hiçbir şey yapmasa da saçı böyle biraz saçın karakteristik özelliğiyle ilgili. Kalın telli ve şekil alan saçların varsa yağ veya jöle sürüp geriye tarayabilirsin. Kuzenim wax ile sabitliyordu.
Vala hocam benim saçlar her şekle giriyor olur bence.

Hocam bilgilisiniz değil mu bu konuda sonra zortlamayalım o kadar 3 numaraya vurucam dediğinize göre.

Hocam bu arada saçı 3 numara yapmadan olmaz mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı