AdsFix

Makaleler
35
rac.jpg

AdsFix zararlı URL kısayolları ve kötü niyetli yazılımları dezenfekte eden bir araçtır.
Ayrıca LPIS (PUPs), bulaşıcı araç çubukları ve anasayfa zararlılarının çoğunu ortadan kaldırır.

Kullanımı :

Öncelikle, AdsFix kullanmadan önce antivirüs yazılımını kapatın.
Masaüstünüze kaydedin ve çalıştırın.
Temizle öğesini tıklatın.
Yazılım çalışması için bekleyin.
Sonunda, bilgisayar yeniden başlayacaktır. Yeniden başlatma sırasında, rapor masaüstünde veya C:AdsFix_XX_XX_XX gibi dizinde olabilir.
Sizden rapor istendiği zaman buraya veya ilgili konuya ekleyebilirsiniz.

İndirmek ve Daha Fazla Bilgi İçin : AdsFix - Télécharger (Gratuit) - SosVirus

Tiranium free olarak güzeldir ve dediğin gibi testlerde başarılıdır. 2014 F/P Antivirüs Tavsiyeleri Burada da iyi olduğunu ama neden önermediğimi belirtmiştim. Sadece tek başına yeterli olmadığını belirteyim. Arada MalwareBytes gibi araçlarla da sisteminizi taratın. Ayrıca kendiniz de kullandıktan sonra tanıtım konusu açabilirsiniz.

Anlıyorum. Dediğiniz gibi isim konusu önemli. O kadar teste rağmen Qihoo yu kullanmaktan çekinen kullanıcılar mevcut. Ayırca Qihoo ek ayar gerektirmediği için bilgili olmayan kullanıcılar için ideal. Örneğin Avast kurulum ayarlarıyla vasat bir antivirüs. Ama sertleştirilmiş mod ve PuP algılamayı açınca yeterli koruma sağlıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı