ADSL bağlatmak için nereye başvurulmalı?

ibrahimbilgin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, yeni bir eve taşınıyoruz evimiz müstakil, 2 katlı. 2. katına ya da 1. katına fark etmez ADSL hat çektirmek istiyoruz, bunun için nerelere başvuru yapmam gerekiyor? ADSL hat çektirip Millenicom'dan internet hizmeti almak istiyorum, tahminen kaç hafta sürer internete erişimim?

Hocam neden VDSL veya Fiber değil? ADSL çok eski bir teknoloji. Kullanırken acı çekersiniz benden söylemesi.

ADSL yerine VDSL desteği var ise onu bağlat. Ve ya fiber varsa onu bağlat. Altyapını sorgula firmalarda var ise kurulum olmadıysa ücret alırlar başvuru yaptığın zaman.

Hocam neden VDSL veya fiber değil? ADSL çok eski bir teknoloji. Kullanırken acı çekersiniz benden söylemesi.

ADSL sizi üzebilir. VDSL veya fıber kullanmanızı öneririm. Altyapı sorgulama siteleri var.

ADSL bağlattıktan sonra ki internet hızı beklentiniz nedir? ADSL bağlattıktan sonra alacağınız hız sizi üzebilir.

16Mbps'lik bir paket almayı düşünüyorum arkadaşlar, müstakil ev, kırsal mahalle diyebiliriz, fiber bağlayacaklarını hiç düşünmüyorum. Olabilecek en erken zamanda internet bağlantısı lazım bana, en basit kurulum sanırım adslmiş, o yüzden ADSL istiyorum.

16Mbps'lik bir paket almayı düşünüyorum arkadaşlar, müstakil ev, kırsal mahalle diyebiliriz, fiber bağlayacaklarını hiç düşünmüyorum. Olabilecek en erken zamanda internet bağlantısı lazım bana, en basit kurulum sanırım adslmiş, o yüzden ADSL istiyorum.

ADSL ile VDSL aynı şey zaten VDSL sadece hız konusunda daha iyi. VDSL desteği varsa ADSL ile uğraşma birisi upload yapınca internet kalmıyor ortada.

Siz yine de Telekom altyapı ekibi ile görüşün derim. Çünkü Telekom'un çalışma mantığını anlamak pek mümkün olmuyor. VDSL hat döşenen mahalleye 6 ay sonra Fiber dönüşüm yapıldı. Hem de dağın başı denilebilecek bir yer :) Fakat şehir merkezine VDSL dönüşümü yaptırmak için çalmadığım kapı kalmamıştı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı