ADSL Hat Değerleri ile VDSL Geçmek

halogong

Megapat
Daha fazla  
NetSpeed ile sorgulama yapınca dolaba olan uzaklık 1880 metre çıkıyor. Aşağıdaki hat değerleri ile VDSL'e geçebilirsem bir fark olur mu hızda? Geçmekten kastım dolabın değişmesi değil, portun değişmesi. Mesafe yine aynı kalacak. Hat değerlerinden bağımsız olarak, bu mesafeden VDSL ile maksimum indirme hızı ne olur?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer şeyi yaşamış biriyim. Sözde bölgemde VDSL aktif oldu denilip VDSL'e geçirildim. Hat stabilliğini kaybedince ADSL'e dönmüştüm. Sonrasında gerçekten VDSL saha dolabı aktif olduğunda geçiş yapmıştım.
ADSL iken hat değerlerim:

1616149436839.png

ADSL hatta VDSL verildiğinde hat değerlerim:

1616149418210.png

Gerçekten VDSL altyapıya geçtiğimde:

1616149511193.png

VDSL saha dolabı aktif olduğunda hala sinyalim ADSL idi ama hat zayıflaması 20'den 1'e düşmüştü. MH aracılığıyla VDSL geçişim yapıldı, 10 dakika içinde geçiş yapıldı.

Muhtar daha önce konuşmuş VDSL dolabıyla ilgili olarak. Çok masraflı olur diye kabul etmemişler.
2km kablo döşeyip dolap koymanın ne kadar masrafı olabilir ki? Zaten mahallede 30 abone olsa her ay 2400TL gelir ki 30'dan fazla abone vardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı