ADSL için hangi interneti almalıyım?

1 yıllık ADSL den bu ay VDSL e geçtim. .

adsl de 35 mbsye kadar 69.90 tl den kullandım.

1 yıldır millenicomdayım.. bence millenicoma taahhütsüz geç dene .benim kodla üye olursan 1 ay bedava zaten. hem denemiş olursun .ttnet alt yapında max hız neyse onu alırsın... dedigim gibi taahhüt yok ping değerleride 15-21 ms bende çıkan değerler. 😎

ben 16 mbit adsl kullanıyorken şimdi 100 mbit hızı taahhütsüz 79 tl den kullanıyorum .

üye olursanız 1 ay bedava promosyon kodu 731 38 C 57

Arkadasinizin bu kodla beraber 08503330333'u arayarak basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir.

1 yıllık ADSL den bu ay VDSL e geçtim. .

adsl de 35 mbsye kadar 69.90 tl den kullandım.

1 yıldır millenicomdayım.. bence millenicoma taahhütsüz geç dene .benim kodla üye olursan 1 ay bedava zaten. hem denemiş olursun .ttnet alt yapında max hız neyse onu alırsın... dedigim gibi taahhüt yok ping değerleride 15-21 ms bende çıkan değerler. 😎

ben 16 mbit adsl kullanıyorken şimdi 100 mbit hızı taahhütsüz 79 tl den kullanıyorum .

üye olursanız 1 ay bedava promosyon kodu 731 38 C 57

Arkadasinizin bu kodla beraber 08503330333'u arayarak basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir.
Türk telekoma başvuru yaptım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı