ADSL internetin margin değeri çok düşük

jrulc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, internetimin margin değer çok düşük ve ADSL kullanıyorum. VDSL portu da boş fakat altyapı 16Mbps verebiliyor bu konuda ne yapabilirim en azından margin değerini nasıl yükseltebilirim? Ayrıca VDSL'ye geçmem bir şeyi değiştirir mi daha mı iyi olur?

Screenshot_2023-06-21-07-53-01-095_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-06-21-10-48-27-646_com.gibironline.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, internetimin margin değer çok düşük ve ADSL kullanıyorum. VDSL portu da boş fakat altyapı 16Mbps verebiliyor bu konuda ne yapabilirim en azından margin değerini nasıl yükseltebilirim? Ayrıca VDSL'ye geçmem bir şeyi değiştirir mi daha mı iyi olur?

Eki Görüntüle 1829982

Eki Görüntüle 1829980
Hat zayıflaması biraz yüksek gibi duruyor ama eğer dediğin gibi vdsl varsa beklemen hata, bu devirde ADSL mi kaldı.

Ev içi tesisat çok kötü durumdaysa bunu yeni cat5 ve cat6 kablolarla değiştirebilir, kablo bağlantı noktalarını yenileyebilirsiniz. Bunun dışında yapabileceğiniz birşey yok.
VDSL'e geçin bu arada.

Hat zayıflaması biraz yüksek gibi duruyor ama eğer dediğin gibi vdsl varsa beklemen hata, bu devirde ADSL mi kaldı.
Vdls de aynı hızı veriyor

Ev içi tesisat çok kötü durumdaysa bunu yeni cat5 ve cat6 kablolarla değiştirebilir, kablo bağlantı noktalarını yenileyebilirsiniz. Bunun dışında yapabileceğiniz birşey yok.
VDSL'e geçin bu arada.
Ev içi tesisat yok direkt dışardan modeme geliyor ve vdls de aynı hızı veriyor yani altyapıda öyle gösteriyor geçmenin bir faydası var mı acaba bilmiyorum ki

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı