ADSL modem kablo temas sorunu

Aora

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Vodafone ADSL internet kullanıyoruz en ufak bir sarsıntı veya kapı açılmasında bile ADSL ışığı gidiyor bağlantı kopuyor. Prizdeki kabloları son derece iyi şekilde bağladım fakat sorun ya modemde ya da modemin portuna takılan kablonun ucunda. Temassızlık var sanırım ama hangisinden olduğunu bilmiyorum. Bu durumda ne yapabilirim? Başka modem bulabilsem anlarım sorun hangisinde de bulamam sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Halihazırda modemin DSL portuna bağlı olan kablodaki RJ11 jakı değiştirerek kontrol edin. Eğer sorun hala devam ediyorsa ankastre kutusundan modeme kadar eksiz, kaliteli bir CAT 6 kablo çekerseniz sorununuz büyük olasılıkla çözülecektir.

Halihazırda modemin DSL portuna bağlı olan kablodaki RJ11 jakı değiştirerek kontrol edin. Eğer sorun hala devam ediyorsa ankastre kutusundan modeme kadar eksiz, kaliteli bir CAT 6 kablo çekerseniz sorununuz büyük olasılıkla çözülecektir.
Sağol reis sorun ara kablodanmis tekrar bağladım düzeldi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı