ADSL Port Açma

qKubilayq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.Ben airtires 5341 modemini kullanıyorum. Minecraft serveri için port açmak istedim. Bir port kurdum. Daha sonra ise nat bölümünden port yönlerdirme seçeneğine tıkladıgımda modemim kendini kapatıp açıyor. Kısacası Restart atıyor. Nedeni ne olabilir ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    22,8 KB · Görüntüleme: 344
  • 2.png
    2.png
    40,6 KB · Görüntüleme: 383
Yazılımını güncelle.

Yazılım günceldir.

Bırakın bu işleri gidin bir bilişimden açın. Şuan en tanınan bilişim sanırım Nitrado.

Kardeşim ben kuzenimle oynamak için açıyorum. Sürekli devam eden bir şey istemiyorum. Sadece canım sıkılınca kendi serverimde kuzenimle oynamak için istiyorum. Oyuncu istemiyorumki Nitrado'dan server alayım. Yardımcı olacaklar mesaj atsın rica ediyorum. Sorunla ilgili olmayan mesajlar atmayın lütfen.

Hamachi ağı kurunca ethernet bağlantısı üzerinden paylaşım yapamıyorum. Böyle bir hata alıyorum. İnternet bağlantı paylaşımı etkinleştirilirken bir hata oluştu.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı