ADSL telefon hattına ek yapılır mı?

Bruce_Wayne

Kilopat
Merhabalar, ben online oyunları kablosuz bağlantı ile oynuyorum, bazen ping çıkıyor oynayamıyorum. Ben kablolu bağlantı yapmak istiyorum ama modem bilgisayarıma biraz uzak. Bunun için bizim eve gelen telefon hattını uzatıp ek yaparsam modemi de bilgisayarıma bağlarsam acaba bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ek yerlerini havya-lehimle birleştirip üzerlerini elektrik bandıyla izole edip sararsanız hiçbir sıkıntı olmaz, istediğiniz odaya kadar telefon prizinden telefon kablosuyla uzatırsınız. Yalnız bu telefon kablolarını odaların kenarlarındaki tekmeliklerden, koridorlarda fayans tekmeliklerinden, kapı aralarından fazla sıkışmayacak pay bırakıp böylece hiç ayak altında kalmayan ve özel olarak yükseltilmiş bu yerlerden kablo tutucu ile tutturarak PC''deki modeme kadar taşımalısınız. Kolay gelsin.

O iş elle yapıldığında pek sağlıklı sonuçlar çıkmıyor ortaya. Yukarıdaki Rıza Müdür avatarlı kişinin söylediği gibi yapabilirsen en ufak sorun yaşamazsın tabi :)

RJ45 Aparatı şeklinde aratırsan aşağıdaki ürüne ulaşabilirsin; senin işini görecek olan ürün bu.

1573950453988.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı