ADSL, VDSL ve Fiber İnternet Arasındaki Fark Nedir?

Gelir elde etsin, etmesin demiyorum. Kimsenin iki üç kuruşunda gözümüz yok. TurkNet reklamlı kısmı daha belirgin hale getirilebilir. Biz de o kısmı okumadan geçeriz.

Alt taraflar tamamen reklam oluyor zaten, teknik kısımda da teknik bilgiyle alakalı TurkNet bilgileri yer alıyor. Bu yüzden pek de önemsemiyorum şahsen. Yine de görüşünüz için teşekkürler :)

@Yavuz_Çetin makaleyi Recep Baltaş ya da Ali Güngör yazmamış ve en sonda da makalenin TurkNet sponsorluğunda yayımlandığı belirtilmiş. Lüzumsuz bir tepki yağmış vaziyette bu makaleye.

Eki Görüntüle 1517875

O zaman bir zahmet başlığa da yazılsaymış, Sizce de ben tarafsız bir makale okumak için buraya gelmedim mi? Bana reklam olduğunu başlıkta belirtilseydi eğer ben gelmezdim. Clickbaite girmiyor mu bu bir miktar?

@Yavuz_Çetin makaleyi Recep Baltaş ya da Ali Güngör yazmamış ve en sonda da makalenin TurkNet sponsorluğunda yayımlandığı belirtilmiş. Lüzumsuz bir tepki yağmış vaziyette bu makaleye.

Eki Görüntüle 1517875
Zararlı gıda reklamı yapılırken bulanık bir altyazıyla gıdanın zararlarını mikron büyüklükte yazan firmalar var ya aynı o mantıkta bu dediğiniz. 24.000 karakterli koskoca bir paragrafın sadece dibine o yazıyı koymakla hiç koymamak arasında neredeyse bir fark yok. :=) Ne yapacağız biz her paragrafı açıp en sona inip reklam mı değil mi diye kontrol mu edeceğiz? Ayrıca niye spesifik olarak yazının en sonuna koyuluyor da (Reklam) gibi bir paragraf içinde başlıkta yazmıyor mesela? Sebebi reklam olduğu belli olmasın diye tabii. Bu bin yıllık reklamcılık tekniğidir yani savunulacak bir tarafı yok.

@Buğra's benim tepki gösterme sebebim de oydu, tepki gösteren diğer arkadaşların da bu sebepten dolayı gösterdiğini düşünüyorum. O yazıyı da yazmasalar bile reklam olduğu anlaşılıyor. TurkNet zamı sonrası TurkNet'i şirin göstermeye çalışmasını da unutmadık. Reklam ve sponsorluk uğruna adlarını kirlettiklerini düşünüyorum. Bu yazıyı en başa yazsalar çoğu kişinin okumadan geçeceğini de biliyorlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı