ADSL'de düşük hız değerleri

selcuka

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ADSL 16 MB internet kullanıyorum günlerdir yükleme hızım çok düşük bunu daha çok oyunlardaki kararsız pingimle fark ediyorum. Discord üzerinde bile 100-250 arası gidiyor pingim.
Normalde yükleme hızım PC'de 0.68 MB çıkıyordu. Fakat şu an 0.34-0.44 arası çıkıyor. Bu özellikle oyunlarda çok fark ediyor. Telefondan hız testi yaptığımda 0.62 görüyorum fakat kablosuza laptop bağlayınca gene 0.42leri görüyorum.

3 Ayrı kablo denedim 2 farklı modem denedim 1 masaüstü ve laptop denedim gene yükleme hızım 0.44'ü geçmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Normalde hızım 3. fotoğraftaki gibi.

Dosya Ekleri

• değerler.PNG
    değerler.PNG
    10 KB · Görüntüleme: 60
  • 545.PNG
    545.PNG
    14,6 KB · Görüntüleme: 55
  • İnternet Hızı 2.PNG
    İnternet Hızı 2.PNG
    12,7 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum 13.5 Mbps download, 1.1 Mbps upload hızı destekliyor. 16 Mbps paket kullanmanızın bir önemi yok. Altyapınızdan alabildiğiniz ancak bu kadar.

Speedtest verileri ise normal. Kablosuz bağlantıda düşüş yaşayabilirsiniz. En iyi değerleri kablolu bağlantıda alırsınız. O da ancak mesajın başında belirttiğim kadar yüksek olabilir.

Maksimum 13.5 Mbps download, 1.1 Mbps upload hızı destekliyor. 16 Mbps paket kullanmanızın bir önemi yok. Altyapınızdan alabildiğiniz ancak bu kadar.

Speedtest verileri ise normal. Kablosuz bağlantıda düşüş yaşayabilirsiniz. En iyi değerleri kablolu bağlantıda alırsınız. O da ancak mesajın başında belirttiğim kadar yüksek olabilir.
Dostum attığım resimlere bakarsan göreceksin 0.70 e kadar yükleme hızı alıyordum şu an 0.35 hız alıyorum bu normal değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı