Ozan Ada
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar merhabalar. Bu konu hakkında bulduğum başlıkları kabaca okudum ancak yine de danışmak istedim. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Bugün bulunduğum birbirine uzak müstakil evlerin olduğu muhite TIP7 dolap kurulumu yapılıp aktif edildi. İşim gereği video konferans data analizi paylaşımı vs için internet bağlantısı ve bağlantı stabilitesi önemli. TTNET ADSL 16 olan bağlantıyı TTNET VDSL 35 e geçişini başlattım. Fiber ihtimali yok gibi. Herhangi bir kesinti olmadan bağlantınız bugün ya da yarın yapılacak denildi. Modemim daha önce ofisten kalan neredeyse kullanılmamış DSMART TP link VN020-F3. Kutuya olan mesafe 360metre civarı. Gelen hat üzerinde 2 ya da max 3 müstakil ev internet kullanıyor o da belki günde 1 saat ya da güvenlik kamera bağlantısı vs için. Şu an için ADSL değerlerini ekte paylaşıyorum. 35 stabil hız almak mümkün müdür? Ya da 50 veya üzeri hıza geçebilir miyim? Daha iyi bir modem almam gerekli midir bu hızlar için? Şimdiden teşekkürler.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: