ADSL'den Superbox'a geçiş

hange

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle verilecek cevaplar için teşekkür ederim. Sorum şu şekilde: Yakın zamanda bulunduğumuz evden taşınacağız lakin taşınmak istediğimiz binada internet için port olmadığını öğrendim. Evet, başlıktan da anlaşılacağı üzere taşınırken ADSL'den Superbox'a geçiş yapabilir miyim? (Bu konu hakkında farklı tavsiyelerinizi de bekliyorum)

İnterneti kapattırıp başvurabilirsin. Yazdıklarımı düşünerek al. Superbox kullanıyorum. 10 Mbps versiyonu var. Benim için iki eksi yönü var. Birincisi çoğu oyunda ping çok yüksek Superbox’tan kaynaklanıyor. Mbps yüksek olsa bile var. Bir cihazdan saniyede 1 Mbps hızında indirme yapıldığında öbür cihazların interneti aşırı yavaşlıyor. Bir kaç kişi kullanıyorsa idare eder. Benim için ikinci eksi yönü ise akıllı televizyona bağlarsanız internet çok kötü oluyor.

Superbox o binada varsa kullanan öğren öyle al. Dünyanın parasını verip 3 megabit alıyodum... Herifleri aradım diyorum hani her yerde fiber gibiydi diyorum, abone olduğunuz ilçe için geçerli o diyolar şaka gibi :)

Zamanında Superbox kullanmış birisi olarak ben hiç memnun kalmadım ve bu yüzden de pek tavsiye etmiyorum. Özellikle online oyunlar oynuyorsanız ping sorunu yüzünden oyun zevkiniz mahvoluyor. Verdiği hız değerleri sürekli değişkenlik gösteriyordu.

İnterneti kapattırıp başvurabilirsin. Yazdıklarımı düşünerek al. Superbox kullanıyorum. 10 Mbps versiyonu var. Benim için iki eksi yönü var. Birincisi çoğu oyunda ping çok yüksek Superbox’tan kaynaklanıyor. Mbps yüksek olsa bile var. Bir cihazdan saniyede 1 Mbps hızında indirme yapıldığında öbür cihazların interneti aşırı yavaşlıyor. Bir kaç kişi kullanıyorsa idare eder. Benim için ikinci eksi yönü ise akıllı televizyona bağlarsanız internet çok kötü oluyor.
Herhangi bir oyun oynamıyorum. Üniversite sınavına hazırlandığım için olabildiğince zaman kaybetmeden internet erişimine ihtiyacım var. YouTube'dan günlük olarak ders videoları izliyorum. Superbox'ı tercih etmemin sebebi en kısa sürede internete erişim sağlamak. Video izlememe engel çıkartır mı ?

Herhangi bir oyun oynamıyorum. Üniversite sınavına hazırlandığım için olabildiğince zaman kaybetmeden internet erişimine ihtiyacım var. YouTube'dan günlük olarak ders videoları izliyorum. Superbox'ı tercih etmemin sebebi en kısa sürede internete erişim sağlamak. Video izlememe engel çıkartır mı ?
Hızı tam verirse çıkartmaz. Evde canlı derslere giren, ders videoları izleyen birisi var. Bir yandan da ben online oyun oynuyorum sorun çıkarmıyor.

Gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Sanırım Superbox kısa vadede işimi görecek gibi gözüküyor..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı