ADSL'den VDSL'e geçilebilir mi?

47rapflex

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda 16Mbps ADSL bir internet kullanıyorum fakat hızı yetmiyor ve VDSL'e geçmek istediğimde boş port yok diyorlar bunu bir şekilde çözebilir miyim?
Screenshot_162.png

En yakın saha dolabına gelen teknik servis ekiplerine danışın. VDSL portu yoksa maalesef geçiş yapılamıyor. Tekellerin en büyük tehdit araçlarından biri haline geldi.

VDSL portunuz yok ve bu yüzden de yeni bir port eklenene kadar veya Türk Telekom müdürlüğüne dilekçe falan vererek açtırabilirsiniz. Ben de aynı sorunu yaşıyorum ve denemediğim tek şey gidip dilekçe vermek oldu. Şanslıysanız VDSL kullanan bir komşunuz taşınır veya internet portunu bırakırsa kendinize alabilirsiniz. Benim 3. Yılım ve hala VDSL portu yok.

VDSL portunuz yok ve bu yüzden de yeni bir port eklenene kadar veya Türk Telekom müdürlüğüne dilekçe falan vererek açtırabilirsiniz. Ben de aynı sorunu yaşıyorum ve denemediğim tek şey gidip dilekçe vermek oldu. Şanslıysanız VDSL kullanan bir komşunuz taşınır veya internet portunu bırakırsa kendinize alabilirsiniz. Benim 3. yılım ve hala VDSL portu yok.

Dilekçe işlemi ortalama ne kadar sürecektir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı