ADSL'den VDSL'e geçiş sonrası aynı hız

Feick

Kilopat
Daha fazla  
6 gün önce evimin önüne saha dolabı geldi. 6 günün sonunda altyapı sorguladığımda 72Mbps alabildiğimi gördüm ben de Türk Telekom'u arayıp 16Mbps'lik tarifemi 50Mbps yaptım ama hız testi yaptığımda aynı sonucu alıyorum.
xDSL istatistiklerim:

Telekom firması sınırlandırıyor hızınızı. Benim de başıma aynı şey geldi fakat ben genel müdürlüğe giderek çözmüştüm.

Müşteri hizmetlerini aradım size 50Mbps gönderiyoruz dediler. Ben de modeme girdim baktım bana gönderdiğiniz hız 15Mbps dedim teknik ekipler gelsin incelesin dedi ama 50 TL ücretinin olduğunu söylüyor.

ZyXEL VMG3312-B10B

Büyük ihtimalle daha saha dolabı aktif olmadı, bölge müdürlüğüne gidip bilgi alabilirsiniz.

Aynı şekilde müşteri hizmetlerini arayıp tarifenizi eski tarifeye çevirmelerini söyleyin.

Teknik ekip gelip saha dolabından eve kadar inceleme yapacakmış onları bekliyorum.

Eğer çözülmezse ekstra ücret ödemeyin derim. Genel müdürlükte her sorununuzu çözüyorlar. 6 ay beklediğim portu genel müdürlükte 1 dakikada açtırmıştım. "Sistemde .... kapalı görünüyor aktif ettim abonelik başlatın." dediler. Ertesi gün sabah 9 da gelip bağladılar. 6 ay boşuna kıvranmıştım.

Bu arada oturduğum apartman 12 13 senelik modeme gelen kablo binanın içindeki eski kablolardan geliyor sorun orada olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…