Benim oturduğum bina da yaklaşık 13 senelik, 50 Mbps hızı sorunsuz alıyorum. Sizin büyük ihtimalle saha dolabı daha aktif olmadı. Benim saha dolabım 3 ay sonra falan aktif olmuştu.
Hocam aynısını ben de yaşadım. Dolabın işi bitmişti ama hatlar geçirilmemişti. Santral tarafında güncelleme yapılıp sadece yüksek hızlar göründü sorgularda ama modem arayüzleri öyle demiyordu. 2 günlük kesintinin ardından geçirildik dolaba.
Hocam aynısını ben de yaşadım. Dolabın işi bitmişti ama hatlar geçirilmemişti. Santral tarafında güncelleme yapılıp sadece yüksek hızlar göründü sorgularda ama modem arayüzleri öyle demiyordu. 2 günlük kesintinin ardından geçirildik dolaba.
Bir yeri aramadık. Sadece bekledik. Sabah baktığımda internet tamamen kesilmişti. Biraz daha bekledik birkaç gün sonra öğlen gibi yeniden geldi internet. Modem arayüzünü kontrol ettiğimde zayıflama, SNR ve maksimum hız değerlerim ciddi anlamda yükselmişti.
Hocam zaten altyapı olaylarında falan beklemek dışında yapabileceğin çok bir şey yok. Ha eğer dolaba geçirildiğinden tamamen eminseniz şikayet edersiniz.
Az önce dolabın başına TT ekipleri geldi sorunumu söyledim bana kutuyu daha yeni kuruyoruz en az 2 ayının olduğunu söylediler.
Benim anlamadığım müşteri hizmetleri bana neden daha kurulmamış dolap üzerinden tarife satıyor.