Destek kayıtlarına çok ilgilenmiyorlar bir keresinde sorunumu yazmıştım internet im gitmiştim 3 hafta sonra gelip çözmüşlerdi açıkçası orayla bot sistemi ilgileniyor bence gelen soruna bakıyor oto çözüm yolları söylüyor sonra ekip geliyor.
Genelde benim sorunları hızlı çözüyorlar. Sevdikleri müşteriyim galiba yada altyapıdan dolayı biraz şanslı da olabilirim bilemiyorum
Ama tabi altyapı kaynaklı sıkıntılar da yaşadım. Özellikle ADSL'en VDSL'e geçtikten ve aynı binada yan daire taşındıktan sonra. Bir ara baya bezdirmişlerdi ama neyse ki sorunu çözdüler
Onun dışında yıllardır kullanıyorum genelde memnundum. Yani arada nadir kopmalar dışında.
Altyapı Türk Telekom olunca sorunu çözmeleri daha fazla uzuyor maalesef.
Çok sıkıntı çıkartırlarsa başka bir forumdaki Türknet destek elemanına yazıyorum. O yerlerde daha fazla ilgilenebiliyorlar.
Destek yanıtları konusunda benim de eleştirim var. Yani bazen yanlış bilgiler veriliyor. Bilgisi yetersiz elemanlar denk gelebiliyor yada acemiler belki bilemiyorum. Yanıt sistemleri dediğiniz gibi bot gibi kopyala yapıştır olduğundan karşınızda bir samimiyet göremiyorsunuz. Her ne kadar özür dilense bile
Binanıza kadar gelen interneti görebiliyorlar. Sorun olduğunda binanızdan mı yoksa altyapıdan mı anlayabildikleri için ihtiyaç durumunda Türk Telekoma topu adıyorlar. Türk telekomdan gelenler ise saha dolabını açıp bazen sorun yok diyorlar ama çözmeleri için birkaç kez gelmeleri gerekebiliyor.
Türknet'in de saha dolabını açma yetkisi yokmuş. Bu yüzden biraz işler uzayabiliyor.
Yani memnun olan da var olmayan da bunun sebeplerinden önemli bir noktası Türk Telekomun altyapısına bağlı olmaları diye düşünüyorum.