Advanced System Care Nasıldır?

Gözlemlediğim kadarıyla ASC ile bakım yaptıktan sonra bilgisayarım hızlanıyor. Ben iyi olduğunu düşünüyorum.
Ben de aynı görüşteyim kardeşim yıllardır kullanırım. ASC'nin mavi ekran verdiğini görmedim. Herkes istediği kadar kötülesin ben kullanmaya devam edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanmıyordum çok memnundum. Bir antivirüsten daha az yük bindirip daha fazla iş yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu en son kurduğumda windows altbar çalışmamaya başlamıştı yani mesela operaya tıklıyorsunuz bir şey olmuyor sadece resim olarak orada duruyor. Asla tavsiye etmem illa bir şeyi bozuyor onlar.

Onu en son kurduğumda windows altbar çalışmamaya başlamıştı yani mesela operaya tıklıyorsunuz bir şey olmuyor sadece resim olarak orada duruyor. Asla tavsiye etmem illa bir şeyi bozuyor onlar.
Kardeşim bence seninkinde başka bir sorun vardır ben onlarca bilgisayara kurdum en ufak şikayetçi olan olmadı.

En faydalı programlardan biridir, kanaatimce...

Sayesinde birçok sistem hatasını düzeltmiş, lüzumsuz şeylerden kurtulmuşumdur.
Bir keresinde virüslü bir bilgisayarda virüsün direncini kırmak amaçlı kullanmıştım. Windows Düzeltici uygulaması sayesinde görev yöneticisi, kayıt defteri gibi virüsün erişime kapattığı birçok işlevi etkinleştirebilmiştim.
Böylece antivirüs programının çalışabilmesini kolaylaştırmış, peşinden de NOD32'nin ilk tarama işleviyle virüsü ortadan kaldırmıştım.

Pro kullanıyorsan programdan tam anlamıyla verim alabilirsin. Free'den pek hayır gelmez.

Programı ayda yılda bir kullansan yeter, sonra silersin, sistemde sürekli tutmana gerek yok.

Ayrıca bir bilgisayarın ses sürücüsünü bulamamıştık, bulmak için Driver Booster kullanmıştım, sayesinde bilgisayarı sese kavuşturmuştuk:)

İlaveten,
Neyi kurduğunuza dikkat edin, programı kurarken her şeye tik atmayın, hızlı değil özel kurulum yapın, bilinçli kurun, yeter.

Ghost Spectre'nin Windows'unu kurmanı şiddetle öneriyorum.

En faydalı programlardan biridir, kanaatimce...

Sayesinde birçok sistem hatasını düzeltmiş, lüzumsuz şeylerden kurtulmuşumdur.
Bir keresinde virüslü bir bilgisayarda virüsün direncini kırmak amaçlı kullanmıştım. Windows Düzeltici uygulaması sayesinde görev yöneticisi, kayıt defteri gibi virüsün erişime kapattığı birçok işlevi etkinleştirebilmiştim.
Böylece antivirüs programının çalışabilmesini kolaylaştırmış, peşinden de NOD32'nin ilk tarama işleviyle virüsü ortadan kaldırmıştım.

Pro kullanıyorsan programdan tam anlamıyla verim alabilirsin. Free'den pek hayır gelmez.

Programı ayda yılda bir kullansan yeter, sonra silersin, sistemde sürekli tutmana gerek yok.

Ayrıca bir bilgisayarın ses sürücüsünü bulamamıştık, bulmak için Driver Booster kullanmıştım, sayesinde bilgisayarı sese kavuşturmuştuk:)

İlaveten,
Neyi kurduğunuza dikkat edin, programı kurarken her şeye tik atmayın, hızlı değil özel kurulum yapın, bilinçli kurun, yeter.
Sözlerimi geri alıyorum.

Driver Booster kullanmayın. Windows Update'den sürücülerinizi yükleyin, yeterli.
ASC kullanmayın. Şu yönergeleri uygulayın, yeterli: Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

Ciddi bir nedeniniz olmadığı sürece IObit yazılımlarını tercih etmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı