Advanced System Care Turbo hızlandırma açılırsa performansa etki eder mi?

Berat Bayhan

Hectopat
Turbo hızlandır'ı açarsam performans düşüşü yaşar mıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1)_LI.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
Beş para etmez bir yazılımdır. Kesinlikle ama kesinlikle uzak dur. Driver'leri otomatik bulup indiren bir yazılımı var. Özellikle ondan uzak dur.

Ben uzun zamandır kullanıyorum ve memnunum. Ama tavsiye ettiğiniz program varsa inceleyebilirim.

IObit kullanmayın. Bilgisayara hiçbir faydası olmayan programları var.

Program önerir misininiz? Bir de IObit uninstaller kullanıyorum. O nasıldır acaba?

Programlardan uzak durun, illa program kullanacaksınız diye bir şey yok. Performans istiyorsanız Home sürüm bir Windows kurulumu yapacaksınız, iki üç programı kapatıp, kaldıracaksınız, güç ayarlarını performansa alacaksınız bu kadar. Ek olarak önemli iki sürücü var biri GPU diğeri. Chipset bunları güncel tutun yeterli.

Tamam teşekkürler. CCleaner'in gölgesi yeter zaten.
Ben hiçbir program kullanmadan her şeyi kendim yaparak kullanıyorum bilgisayarı. Silme işlemlerini de elle yapıyorum.

Bende o zaman bundan sonra öyle yapayım. Ama CCleaner'dan vazgeçmem.
Çok soru sordum kusura bakmayın ama, Driver Booster nasıldır acaba? Yani silmeli miyim?

Bari çeviriyi düzgün yapsalar "Turbo" nedir Windows'un temizleme, disk birleştirme gibi kendi programları normal kullanıcı için yeterlidir, belki detaylı temizleme için CCleaner kullanabilirsiniz.

Moderatör sağ olsun. Tamamdır bundan sonra öyle yaparım. Teşekkürler.
Sistem bakımı için CCleaner öneririm. Bu tür yazılımlar güvensizdir.

Teşekkürler. CCleaner'a güvenim zaten sonsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…