Advanced SystemCare 7 Free nasıldır?

Selamlar,

Benim size tavsiyem sisteminize bakım yapacaksanız tekrardan temiz kurulum gerçekleştirin bilgisayarınız sıfır gibi olacaktır :) Bu tarz programlar sistemin kararlılığını bozacaktır, Windows zaten kendi bakım ve virüs koruma programlarını bizlere ücretsiz sunmuş orjinal Windows 8.1 kullanın içiniz rahat olsun. Kolay gelsin.

Hocam kendi windows 8.1imde kullandım zamanında. Metro uygulamalarımın açılmama sebebiyetinin o olduğunu tespit ettim. Formattan sonra kurmadım ve hiçbir sorun yok. Her şey o gelince oluyor :D Ne sildiğini tam olarak bilmeyen bir program. Pro sürümü keyi vs. si her şeyi var, severim de ama bilgisayarımda bulundurmuyorum artık. Başka cleanerlara yönelebilirsin.

Bu tarz programların faydalı olduğuna pek inanmıyorum. Yani bu programın yaptığını koskoca Microsoft düşünüp kendisi yapamıyor mu? Ayrıca yukarıda birisi kampanya duyurmuş korsan diye ceza vermişsiniz. Arada böyle günlük ya da bir kaç saatlik kampanyalar oluyor ve çok da güzel oluyor. İnsanlar crakli illegal program yerine kampanyadan yasal versiyonunu ediniyorlar. Siz bu olaya neden karşısınız? The_Miller da Eset için 1 yıllık kampanya duyurusu yapmıştı o kampanyadan ben de faydalandım şu an 1 yıllık orijinal anahtarım var.

Program gereksiz dosyaları çöp vs. siliyormuş sistem optimizasyonu yapıyormuş. :) Ben tavsiye etmem böyle programları. Arkadaşım kullanıyordu, sistemi taratıyor işlem bitiyor. Şu kadar çöp şu kadar sistem dosyası vs. düzelttim diyor, sonra tekrar tarat dedim, o kadar dosya gene buldu. Programın sözde yaptığı düzeltmeler her seferinde yine çıkıyor gibi.

Nasıldır sizce şimdiden teşekkürler.

Yaklaşık 5 yıldır advanced system care bilgisayara format attığımda ilk yüklediğim programdır. 5,6,7'den sonra şuanda 7.1 versiyonunu kullanıyorum. Yorumlarda metro arayüzünü bozduğu söylenmiş ki bende temizlikte metro arayüzü de işaretli herhangi bir bozulma olmadı. metro arayüzünü genelde antivirüs programları bozuyor. Daha önce Comodo internet security kullanıyordum. o zaman bozulmuştu metro arayüzü. Başka antivirüs kullanıyorum şuan. Herhangi bir problem yok. Windows 7 ultimate, windows 8 SL, Windows 8 Pro'dan sonra şuanda da Windows 8.1 Pro'da kullanıyorum.

Ayarları yapılandırırken Kayıt defteri temizlemede "derin temizleme" ve "activex ve bileşenler" kısımlarındaki tikleri kaldırırsanız ve bu yönde temizlik yapmazsanız, ayrıca otomatik temizlemeyi de kapatırsanız bir problem olmuyor. hatta gayet başarılı bir program. 1,5-2 yıl hiç format atmadan aynı performans da kullandığımı biliyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı