Advanced SystemCare Kullanılmalı Mı?

Senelerdir Wise Care kullanıyorum bir kere sorun yaşattığını görmedim. Bu kişiden kişiye değişir tabii. Bir de kerish doctor 2022 diye bir program var bayağı araştırdım forumlarda falan bu programı kim kullanmışsa sistemimde ki anlık takılmalar kekelemeler hep yok oldu sistem daha düzgün çalışmaya başladı demişler. Bunu da bir ara denemek lazım.

Advanced System Care gibi uygulamalar çok işlevlidir, bu forumda bir düşmanlık olsa da yıllarca bilgisayarımı kendi başına gereksiz ve boş dosyaları silerek temizlemiş, düzene sokmuş bir uygulamadır.
Ayrıca eski Game Booster da söylenenin aksine işe yarıyordu, elimde oyun oynanamayacak bir laptop varken o uygulama sayesinde bazı oyunları en azından düşük ayarlarda ve kasmadan oynayabiliyordum.
Büyük ihtimalle eskiden bu kadar düşmanlığın olmasının sebebi şirketi karalama amaçlı olan sahte haberler olabilir.

2021'den kalan mesajı mı tartışıyorsunuz. Yok oradan çalınma, buradan çalınma. Ben şundan eminim. İşe yarar özelliği varsa kullanırım. Ancak her şeyi manuel yapıyorum. Bu programa ihtiyacım yok. Çok fazla bilgisayar kurulumu ve yazılımıyla ilgilendiğim zamanlarda zamandan kazanmak için kullanıyordum. Şu anda kullanmıyorum. Konu kilitlenebilir.

IObit Anti-Virüs'ü var. Kendisi güzeldir. Bu forum pek kaliteli değil zaten.

Kalitesiz diyemem ama Technopat formunda yanlılığı var. MARKA yanlılığı! Bunu defalarca gördüm. İspat da ederim. Mesela Avrupa'da veya Amerika'da yaygın adını duymadığınız PC konusunda tonla yazılım, elektronik ürün, PC bileşenleri ve markaları var. Veya Çin'de pazarı büyük, kaliteli markalar var Çin'e özel ve kalitesi de iyi. Onlar TR'ye ne zaman giriş yapsa alınmaz deyip tükaka eden ilk formlardan biri Technopat. Technopat editörü demiyorum dikkat edin. Formu diyorum. Kalitesi tavsiyesi güzel. Ama yanlılık işinde yan yattı çamura battı.

Ağabeyim kullanıyor. VirusTotal'den tarattığım da bir kaç virüs vardı. Bu gün laptop aldı ona da indirdi. İçim acıyor laptop 60K. Gitti masaüstü bilgisayarına indirdi. İyi ki ben indirmemişim. Sıcaklıkları kontrol etmek için kullanıyordum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…