Revo Uninstaller öneririm, "FREE DOWNLOAD" derseniz normal program gibi bilgisayarınıza kuruyorsunuz; "PORTABLE" derseniz hiç kurulum gerektirmeden tek tıkla programı çalıştırabilirsiniz:IObit Unistaller kullanıyorum. Bunun gibi başka program varsa ona geçebilirim.
Wise Registry Cleaner daha detaylıdır ancak bilgisayarı günlük işler, oyun için kullanıyorsanız sizin için CCleaner yeterlidir.@Erdem Çolakoğlu Registry olarak yine CCleaner'ın Registry sekmesinden yararlansak nasıl olur peki önerdiğiniz Registry düzeltme programı ile aynı etkiyi verir mi acaba?
Temizleme kısmından "Sadece Güvenli" modunu kullanınız. Birleştirme kısmında ise uyarıları okuyun ve ona göre birleştirme yapın. Birleştirme sırasında bilgisayarınızı kullanmayın ve en önemlisi birleştirmeyi yarıda kapatmayın, buna elektrik kesintisi de dahil.@Erdem Çolakoğlu Anladım, peki son bir sorum daha olacak programı kurdum ben ve sekmeler arasında 'Kayıt Temizleyicisi, Sistem Ayarlama, Kayıt Birleştirme' bölümleri mevcut, zannedersem birleştirme ile temizleme kısmı beni ilgilendirecek kısım öyle değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.