Advanced Warfare mi Ghost mu?

berkyoztrk

Megapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler.

Arkadaşlar ben oyun alacağım fakat karar veremedim Steam üzerinden hem online hem de singleplayer oynayacağım. Hangisi daha iyi karar veremedim. Yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikayesi için 2 oyun da oynanır ama online oynayacağım, diyor isen... Bir daha düşün. Ghost daha önce oynadım ama bir şey anlamadım. Hikayesi biraz tuhaf. Grafikleri berbat. Ultra ayarlar da bile detaylar çok iyi görünmüyor. Advanced Warfare ise grafikleri sağlam. Hikaye kısmını pek bilmiyorum. Giriş sahnesinden itibaren bir evin için de çatışma vardı, sadece onu hatırlıyorum. Online oynamak için ilk önce yorumları oku. Steam da 2 oyunu da çok fena eleştirmişler. Bir çoğu da online da aradıklarını bulamadıklarından yakınıyor. Call of Duty: Modern Warfare serilerini oynamadı isen... 1-2-3 serilerini oyna. Çok keyif alacağına eminim. Modern Warfare 3 serverların da günlük 1.000 civarı oyuncu görülüyor.

Ghost, hikaye olarak Black ops ve Modern Warfare karışımı gibi geldi bana biraz ama AW oynamadığım için bilemicem. (İlk bölümden sonra küfredip silmiştim AW'yi.)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı