Adventure Time'ın Tüm Sezonları Nereden İzlenebilir?

Yasal değil. Onların da internete yüklemesi yasal değil zaten o yüzden internetten kaldırılıyorlar. Telif hakları denen bir şey var. Takan var mı? Sanmıyorum.

Bütün sezonlarını sırasıyla seyretmek istememiz durumunda bunu yapabileceğimiz yasal bir yol var mıdır acaba? Malum biliyorsunuz, yayınlanması bitmemiş bir çizgi filmi bile televizyon kanalından bitirmek çok zor. Haftanın belirli günlerinde, belirli saatlerde, tekrar bölümlerle beraber yayınlanıyor. Ben oturup 6 saat kesintisiz izlemeyi planlıyorum halbuki 🙂

Sadece mesaj atmak için yazan sizlere aşırı tiltim. Ben orada Netflix'te sadece 3 sezon olduğunu belirtmeme rağmen geldin bu yorumu yaptın ya helal olsun. Ayrıca bence moderasyon ekibini de kutlamak lazım. Sizin gibilere ceza da vermiyorlar değil mi?
Yanlis bile olsa iyi niyetle yazilmis, üstelik sonrasında düzeltme yapılmış bir yoruma yaptığınız yorum ne kadar doğru olmuş ki sizce. Yapmayın etmeyin, bu kadar tahammülsüz olmayın.
Ayrıca mümkünse izleyeceginiz herseyi orijinal dili ile altyazılı izleyin, siz farkında olmasanız bile uzun vadede büyük faydasını görüyorsunuz.

Son düzenleme:
Bütün sezonlarını sırasıyla seyretmek istememiz durumunda bunu yapabileceğimiz yasal bir yol var mıdır acaba? Malum biliyorsunuz, yayınlanması bitmemiş bir çizgi filmi bile televizyon kanalından bitirmek çok zor. Haftanın belirli günlerinde, belirli saatlerde, tekrar bölümlerle beraber yayınlanıyor. Ben oturup 6 saat kesintisiz izlemeyi planlıyorum halbuki 🙂
Ne yazık ki yasal bir yolu olduğunu sanmıyorum. Bu aralar yeni çıkan çizgi filmler, kanalların sitelerinde yükleniyor ama onların da sayısı çok az. Televizyonlarda da milyon kez aynı bölümü ısıtıp ısıtıp veriyorlar. Nefsiniz el veriyorsa illegal yöntemleri denemekten başka çare yok.

Çok büyük bir telif durumu olmadığı sürece şirketler de takmıyor zaten. Yaptıkları en fazla telif atıp internetten kaldırtmak. Bir bölümü internete yükledi diye o kadar mahkeme ücreti vermezler. İsteseler süründürürler tabi, ama kim uğraşacak onunla :D

Telif hakkı yemeye %100 karşıyım yanlış anlaşılmasın. Ama başka çare yok. Ya izlemeyeceksin ya da internetten 3. parti sitelerde izleyeceksin :) Bir de bu sitelerin güvenilirliği söz konusu bunu da göz önüne almak lazım.

Bunu elde etmek zor değil fakat mevzuat gereği illegal içerik tavsiye etmiyoruz.

Legal olarak izleyebileceğim bir yer yok. Olsa zaten sormazdım buraya.
Yanlis bile olsa iyi niyetle yazilmis, üstelik sonrasında düzeltme yapılmış bir yoruma yaptığınız yorum ne kadar doğru olmuş ki sizce. Yapmayın etmeyin, bu kadar tahammülsüz olmayın.
Ayrıca mümkünse izleyeceginiz herseyi orijinal dili ile altyazılı izleyin, siz farkında olmasanız bile uzun vadede büyük faydasını görüyorsunuz.

Haklısınız dün aşırıya kaçmışım o arkadaştan özür diliyorum. Bir de ben neredeyse bütün filmleri orijinal dili izlemeyi seven ve tavsiye eden birisiyim. Sadece bazı animasyonları dublajlı izliyorum o kadar. Zaten onlarda dublaj yapıyor çok belli olmadığı gibi daha da güzel bile olabiliyor.

Biteli bir kaç sene oluyor sanırım emin değilim ama 10 sezonun hepsini bitirmek istiyorum. İki hafta sonumu gömüp, izleyip bitireceğim ama bir sorunum var. Sezonları nereden bulabileceğimi bilmiyorum. Boşuna Netflix demeyin orada sadece ilk 3 sezon var. Alt yazılı da izlerim yeter ki görüntü kalitesi iyi olsun.
Bir site biliyorum türkçe dublaj ama son sezonlara doğru bazı bölümler olmuyor.

Bunu inanın ben de çok istiyorum o yüzden yardımcı olun lütfen. Torrent olaylarına çok hakim değilim tüm sezonları indirebileceğim bir site ve alt yazı sitesi bari söyleyin. Eğer söylemeyecekseniz canınız sağ olsun kendim araştıra araştıra bulacağım.
Bir site biliyorum türkçe dublaj ama son sezonlara doğru bazı bölümler olmuyor.

Online video izleme sitelerine yüklenen filmlerin ya da çizgi filmlerin bit rate'leri veya çözünürlükleri aşırı leş olabiliyor. Sanırım torrent bu sefer tercihim olacak.

Hiç okumadım üzgünüm ama evet buldum. Sadece legal olarak var mı diye sormuştum. Legal olarak da izleyemedim torrent bu sefer seçeneğim oldu.

Alt yazıyı da oradan aldım. :D Sağ ol yine de.
Bir de izlemek isteyen varsa ve dublaj izlemek istiyorsa kesinlikle orijinal dili ile 5-6 bölüm izlemeli. O Finn'in Radikal deyişi ve bir sürü kesilmemiş sahne diziyi gözümde daha güzel yaptı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı