Adware. Elex. Shrtcln nedir?

snowman0

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Malwarebytes ile tarama yaparken adware. Elex. Shrtcln ve PUP. Malware türlerine denk geldim. Adware. Elex. Shrtcln için internette yazanlara göre. Google hesabını silinmesi sıfırlanması gerekiyormuş. Çıkan her şeyi karantinaya alıp sildim. Şu anki Malwarebytes taramalarında hiçbir şey görünmüyor. Ne yapmalıyım?

Hocam, bu reklam virüsü. Steam hesabınızdan çalınan para steam üzerinden yaşadığınız ayrı bir dolandırıcılık konusu olmalı. Steam de böyle olaylar çok döner uyanık olmak lazım.
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, Steam’de asla bir açığım yoktu hesabımı hiçbir yere bilindik büyük sitelere bile girmedim kimsenin hesap kullanıcı adını bile bildiğini sanmıyorum yani bunun imkanı yok saçma sapan dota 2 itemlerine 34 dolar harcanmıştı işin saçma kısmı hesapta 70 dolar vardı bakiye kalan 36 dolara ellenmemiş ama dediğim gibi asla bir açık olamaz çünkü steam hesabımı kimse bilmez ekran görüntüsündeki arkadaş benimle aynı şeyi yaşamış onun açtığı konuya da yorum yaptım ama en son çevrim içi tarihi 2024’lerde sanırım görmeyecek. Bir bilginiz varsa lütfen aydınlatır mısınız sadece bu virüsü buldu ve başka bir senaryo mümkün değil ekran görüntüsü attığım adam da bundan bahsetmiş

Dosya Ekleri

• IMG_0097.png
    IMG_0097.png
    283,5 KB · Görüntüleme: 21

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı