Adware'dan nasıl kurtulunur?

onurizm

Femtopat
Daha fazla  
Daha geçen gün aldık PC'yi, 2. el bilgisayar. Aldıktan sonra fark ettik virüs dolu olduğunu, hemen Denetim Masası'ndan normalde olmayacak şeyler sildim ve Malwarebytes indirip tarama yaptım, pop-uplar falan çıkmayı bıraktı, bitti diye düşünmüştüm ama sonradan fark ettim ki adware varmış AdwCleaner yükleyip tarama yaptım birkaç adware bulup sildi sonrasında Google'a reset attım şimdi yalnızca wallpaperflare sitesinde yapıyor gördüğüm kadarıyla yönlendirmeleri. Tavsiyeniz nedir? Format şart mı? Ayrıca bilgisayara büyük bir miktarda korsan oyun indirilmiş. Ve Google Chrome zararlı yazılımları ararken bir hata oluştu diyor.

Daha geçen gün aldık PC'yi, 2. el bilgisayar. Aldıktan sonra fark ettik virüs dolu olduğunu, hemen Denetim Masası'ndan normalde olmayacak şeyler sildim ve Malwarebytes indirip tarama yaptım, pop-uplar falan çıkmayı bıraktı, bitti diye düşünmüştüm ama sonradan fark ettim ki adware varmış AdwCleaner yükleyip tarama yaptım birkaç adware bulup sildi sonrasında Google'a reset attım şimdi yalnızca wallpaperflare sitesinde yapıyor gördüğüm kadarıyla yönlendirmeleri. Tavsiyeniz nedir? Format şart mı? Ayrıca bilgisayara büyük bir miktarda korsan oyun indirilmiş.
Temiz kurulum yap. Yoksa sıkıntı çıkar ileride.

Daha geçen gün aldık PC'yi, 2. el bilgisayar. Aldıktan sonra fark ettik virüs dolu olduğunu, hemen Denetim Masası'ndan normalde olmayacak şeyler sildim ve Malwarebytes indirip tarama yaptım, pop-uplar falan çıkmayı bıraktı, bitti diye düşünmüştüm ama sonradan fark ettim ki adware varmış AdwCleaner yükleyip tarama yaptım birkaç adware bulup sildi sonrasında Google'a reset attım şimdi yalnızca wallpaperflare sitesinde yapıyor gördüğüm kadarıyla yönlendirmeleri. Tavsiyeniz nedir? Format şart mı? Ayrıca bilgisayara büyük bir miktarda korsan oyun indirilmiş.

Adware için en iyilerinden biri MBAM zaten. Korsan oyunların güvenilir olmayan kaynaklarıyla da mining, reklam virüsleri gibi virüsler bulaşabiliyor. MBAM ile silmişsiniz. Sildikten sonra hala karşılaşıyor musunuz bir problemle?

Adware için en iyilerinden biri MBAM zaten. Korsan oyunların güvenilir olmayan kaynaklarıyla da mining, reklam virüsleri gibi virüsler bulaşabiliyor. MBAM ile silmişsiniz. Sildikten sonra hala karşılaşıyor musunuz bir problemle?

Yalnızca wallpaperflare.com sitesinde karşılaşıyorum.

Yok hocam arama yerine wallpaperflare yazıyorum siteye tıklıyorum 4 farklı yasa dışı kumar sitelerine atıp duruyor wallpaperflare sitesindeki herhangi bir linkten oluyor.

Hitman.Pro indirip bir tarama yapar mısınız? Ayrıca hosts dosyasını da kontrol edin. Yönlendirme o dosya üzerinden yapılıyor olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı