Adwcleaner "Bu program güvenliğiniz için engellendi" Hatası

Başka bir bilgisayardan oluşturman en sağlıklısı idi. Çünkü USB bellek de virüslü olabilir.
RKill, Emsisoft Emergency Kit, HerdProtect kullanmaya çalış. Emsisoft Emergency Kit ya da HerdProtect'i çalıştırabilirsen haber ver. Avast, Avira, Panda, Norton, Comodo çalıştırmayı dene. Dr. Web CureIt de olabilir.
Bu da HerdProtect raporunun oluşturulmasını anlatan konu:
[Rehber] Herdprotect TXT Raporu Oluşturma

Hocam bence siz @Recep Baltaş'tan Team Viewer yardımı isteyin.

Oruçlu değilse. :D

Veya herhangi bir moderatörden.

Bana buradan kasvet bastı yani. :D

Karmaşa içindesiniz tam. :D

Belki haberiniz yoktur, programdan bahsedeyim.

Team Viewer bir uzakdan destek programıdır.

Buradan indiriyorsunuz.

TeamViewer – Uzaktan Destek, Uzaktan Erişim, Online Birlikte Çalışma ve Toplantılar

Burada da nasıl kullanılacağı anlatılmış.

Teamviewer Kurulumu ve Kullanımı Resimli Anlatım | Bilge Site

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç uğraşmayıp Windows 10 temiz kurulum yapmayı planlıyorum.Sizce yapayım mı ? 2-3 senedir bilgisayara format atılmıyodu.

Aslında bende format atmazdım ama hem bilgisayarımın işletim sistemi windows 8.1, yaklaşık 3 senedir format atılmadı birde yavaşlamaya başladı. Bu sorunda onun vesilesi oldu.

Ben olsam hastayı ufak bir karın ağrısında ameliyat etmezdim.
Ufak bir karın ağrısı mı? :D
Güvenlik programı kurdurtmuyor zararlı yazılım. Güvenli modda, güvenlik programı çalıştırabilirse kurtulabilir ama böyle bir şey var mı, bilmiyorum. AVG çalışmıyordu, Malwarebytes Anti-Malware çalışıyordu. Protection ayarlarında "Scan for rootkits" seçeneğini açar ve tarama başlatabilirse kurtulur. Kendi sitesinden indirsin bence bir de. Denemek lazım dediğim gibi.

Format atmak sizin genel gündeminizin bir parçasıysa atın zaten.

Ama sizi format atmaya böyle ehemmiyetsiz bir problem sevk etmesin.

Hem boş verin artık eski işletim sistemlerini.

Windows 10'a geçin.

Hocam siz uyarıyı yorumluyorsunuz. @Türkçesever

Uyarıyı yorumlarsak bin tane risk teorisi üretebiliriz.

Ben uyarı metnini esas alırım.

Bu problemin çözümü çok basit.

O kadar.

Siz de haklısınız ama sadece güvenlik programlarını kurdurtmuyorsa bence öyle. Bitdefender Rescue Disk bile çalışmıyor doğru düzgün. Bu tür konular açılmıştı güvenlik bölümünde falan.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı