Başka bir bilgisayardan oluşturman en sağlıklısı idi. Çünkü USB bellek de virüslü olabilir.
RKill, Emsisoft Emergency Kit, HerdProtect kullanmaya çalış. Emsisoft Emergency Kit ya da HerdProtect'i çalıştırabilirsen haber ver. Avast, Avira, Panda, Norton, Comodo çalıştırmayı dene. Dr. Web CureIt de olabilir.
Bu da HerdProtect raporunun oluşturulmasını anlatan konu: [Rehber] Herdprotect TXT Raporu Oluşturma
Aslında bende format atmazdım ama hem bilgisayarımın işletim sistemi windows 8.1, yaklaşık 3 senedir format atılmadı birde yavaşlamaya başladı. Bu sorunda onun vesilesi oldu.
Ufak bir karın ağrısı mı?
Güvenlik programı kurdurtmuyor zararlı yazılım. Güvenli modda, güvenlik programı çalıştırabilirse kurtulabilir ama böyle bir şey var mı, bilmiyorum. AVG çalışmıyordu, Malwarebytes Anti-Malware çalışıyordu. Protection ayarlarında "Scan for rootkits" seçeneğini açar ve tarama başlatabilirse kurtulur. Kendi sitesinden indirsin bence bir de. Denemek lazım dediğim gibi.
Siz de haklısınız ama sadece güvenlik programlarını kurdurtmuyorsa bence öyle. Bitdefender Rescue Disk bile çalışmıyor doğru düzgün. Bu tür konular açılmıştı güvenlik bölümünde falan.