B Boztepe Hectopat Katılım 1 Şubat 2013 Mesajlar 296 Çözümler 1 1 Mayıs 2018 #11 kurga243 dedi: o kullanıcıdan kullanıcıya degişiyor misal bu forumda önermiyor ama ben advance systeam care kullanıyorum 8 senedir bir tane bile sorun yada problem çıkarmadı aksine çözdü Genişletmek için tıkla... Bugüne kadar sorun yaşamamış olmanız bundan sonra da yaşamıyacağınız anlamına gelmez. Tecrübelerden yararlanmak gerekir.
kurga243 dedi: o kullanıcıdan kullanıcıya degişiyor misal bu forumda önermiyor ama ben advance systeam care kullanıyorum 8 senedir bir tane bile sorun yada problem çıkarmadı aksine çözdü Genişletmek için tıkla... Bugüne kadar sorun yaşamamış olmanız bundan sonra da yaşamıyacağınız anlamına gelmez. Tecrübelerden yararlanmak gerekir.
kurga243 Kilopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 192 Çözümler 1 1 Mayıs 2018 #12 Boztepe dedi: Bugüne kadar sorun yaşamamış olmanız bundan sonra da yaşamıyacağınız anlamına gelmez. Tecrübelerden yararlanmak gerekir. Genişletmek için tıkla... optimizasyon programları konusunda tecrübelerimi paylaşıyorum bundan sonra sorun yaşamam çünkü bilinçli bir şekilde işlemlerimi yapıyorum
Boztepe dedi: Bugüne kadar sorun yaşamamış olmanız bundan sonra da yaşamıyacağınız anlamına gelmez. Tecrübelerden yararlanmak gerekir. Genişletmek için tıkla... optimizasyon programları konusunda tecrübelerimi paylaşıyorum bundan sonra sorun yaşamam çünkü bilinçli bir şekilde işlemlerimi yapıyorum