Aeonit group dolandırıcı olabilir mi?

pLowstoneK

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şimdi size bir konudan bahsetmek istiyorum.
Arkadaşım aradı dün gece ve aeonit group gibi bir firmadan bahsetti firma Amerikan asıllı arkadaşlarımızın içerisinde 5 aydır bundan para kazanan var. Firmanın olayı anladığımız kadarıyla 100 dolar yatirimi karşılığında 1.5 ay içinde 400-500 dolara kadar çıkış sağlayabiliyormus paranın nasıl döndüğünü bilmiyoruz.
Ama dolandırıcı diye hemen yargılamadan önce 5 aydır icinde olan arkadaşlarımız araba kredilerini bile ödemişler. Kısacası dolandırılma işi biraz kafa karıştırıcı. İlk karını aldıktan sonra zaten o parayla firmaya para veriyorlar.
Şimdi sitede referans olayı da var VIP2 olduğunuzda mesela günlük dolar 3'ten 5E çıkıyormuş ve referansinizin yaptığı yatırıma göre degisiyormus. Arkadaşlarımızdan 1I aşiret ve referans yaptığı kişi 2000 dolar ile başlamış arkadaşımız da 35 dolar kazanıyor günlük ve para cekimi Binance'den. Arkadaşlar illaki bu olay önceden dönmüştür o yüzden araştırıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar şimdi size bir konudan bahsetmek istiyorum.
Arkadaşım aradı dün gece ve aeonit group gibi bir firmadan bahsetti firma Amerikan asıllı arkadaşlarımızın içerisinde 5 aydır bundan para kazanan var. Firmanın olayı anladığımız kadarıyla 100 dolar yatirimi karşılığında 1.5 ay içinde 400-500 dolara kadar çıkış sağlayabiliyormus paranın nasıl döndüğünü bilmiyoruz.
Ama dolandırıcı diye hemen yargılamadan önce 5 aydır icinde olan arkadaşlarımız araba kredilerini bile ödemişler. Kısacası dolandırılma işi biraz kafa karıştırıcı. İlk karını aldıktan sonra zaten o parayla firmaya para veriyorlar.
Şimdi sitede referans olayı da var VIP2 olduğunuzda mesela günlük dolar 3'ten 5E çıkıyormuş ve referansinizin yaptığı yatırıma göre degisiyormus. Arkadaşlarımızdan 1I aşiret ve referans yaptığı kişi 2000 dolar ile başlamış arkadaşımız da 35 dolar kazanıyor günlük ve para cekimi Binance'den. Arkadaşlar illaki bu olay önceden dönmüştür o yüzden araştırıyorum.

Saadet zinciri bu olay patlar uzak durun.

Hocam bende bunu tahmin ettim ama mevzu şu 100 dolari attın onun karını aldın 500 dolar sonrasında o 500 dolardan bunlara sürekli kardan yatırım yapsak nasıl dolandirlacagiz ki ?

Hocam bende bunu tahmin ettim ama mevzu şu 100 dolari attın onun karını aldın 500 dolar sonrasında o 500 dolardan bunlara sürekli kardan yatırım yapsak nasıl dolandirlacagiz ki?

Sorun orada başlıyor işte karını alıyorsun yatırmaya devam ediyorsun bunu 3-5 kere tekrarlıyorlar sonra vurgun yapılıyor.

Şahsen benimde içinde oldugum sistem .Bu tür sistemler için genelde yok coin alıp satılıyor yok borsada kısa işlem yapmak için paranızı kullanıyorlar sizede günde belirli bir yüzde veriyorlar diyorlar. Fakat bu sistemler tamamen saadet zinciri kim ne derse desin.Bundan önce ecos diye sistem vardı arkadaşlarım 100 dolar ile 25-30 bin tl kazandı bi kaç ayda bende gaza gelip buna girdim. Bunda dikkat etmen gereken sistem ne zaman başladı önce giren her zaman cukkayı götürür .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı