Aeorocool fan nasıl yağlanır?

HighTechLowLife

Megapat
IMG_20200716_231822.jpg

Resimde görüldüğü gibi arka kısım böyle kapalı gibi. Ön kısımda zaten bir şey yok. 2014 yılından beri yağlanmadan çalıştı. Ben bu fanlara nasıl bakım yapabilirim, sökebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 616794

Resimde görüldüğü gibi arka kısım böyle kapalı gibi. Ön kısımda zaten bir şey yok. 2014 yılından beri yağlanmadan çalıştı. Ben bu fanlara nasıl bakım yapabilirim, sökebilirim?
Youtube'da detaylı videoları mevcut. İzleyerek yapmanız daha faydalı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yağlama kapağını (küçük yuvarlak) videodaki gibi açın ve oraya yağı dökün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bende böyle fan yağlama haznesi yok. Resimde ki yer kapalı şekilde. Orayı tornavida ile kurcaladım ama kapak gibi bir şey yoktu çok ilginç.
Youtube'da detaylı videoları mevcut. İzleyerek yapmanız daha faydalı olur.

Bende ki fan böyle standart şekilde değil malesef. Yağlanmasın diye mi böyle yapmışlar anlamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı