Aero Instagram güvenilir mi?

Hocam peki Aero'yu sildikten sonra güvenlik için ne yapmam gerekir? Sadece Aero üzerinden giriş yaptığım hesabın mı değiştirmem gerekir yoksa telefonda oturum açılmış tüm hesaplar mı?

Telefondaki tüm hesapların bilgilerini topladığını zannetmiyorum, eğer öyle olsa bile Gmail vs. önemli şeylerin şifresini değişin yeterlidir. Instagram ile diğer sosyal medya hesaplarınız dahil hiçbirinde aynı şifreleri kullanmayın.

Instagram için şifrelerinizi değişmeniz yeterlidir, sizi izlemiyor sadece giriş bilgilerini topluyorlarsa bile bu sadece kullanıcı adı ve şifresi ile sınırlı kalacaktır. Bu yüzden şifre değişimi yeterlidir.

Orijinal video klasöründen kastınızı anlamadım. Sadece hepsini bir yerde toplayan, sayfa ismine özel klasör açmayan şekilde ayarladım ben.

Hepsini bir klasörde toplarken nerede ve hangi klasörde toplanacağını seçebiliyorsunuz, halihazırda cihazınızın video klasörü varken ekstres AeroVideolarım gibi bir klasör açmayın diyorum :D

Telefondaki tüm hesapların bilgilerini topladığını zannetmiyorum, eğer öyle olsa bile Gmail vs. önemli şeylerin şifresini değişin yeterlidir. Instagram ile diğer sosyal medya hesaplarınız dahil hiçbirinde aynı şifreleri kullanmayın.

Instagram için şifrelerinizi değişmeniz yeterlidir, sizi izlemiyor sadece giriş bilgilerini topluyorlarsa bile bu sadece kullanıcı adı ve şifresi ile sınırlı kalacaktır. Bu yüzden şifre değişimi yeterlidir.

Hepsini bir klasörde toplarken nerede ve hangi klasörde toplanacağını seçebiliyorsunuz, halihazırda cihazınızın video klasörü varken ekstres aerovideolarım gibi bir klasör açmayın diyorum :D

Anladım çok teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı