Aerocool 600W kasa ve PSU kalitesi nasıl?

onurcan488

Kilopat
Katılım
29 Kasım 2018
Mesajlar
40
Aerocool 600W 80+ bronz kasa ve PSU kalitesi nasıl? Şu an 380TL'ye alınabiliyor.
Bu model dışında Corsair Spec 01(550TL) modeline bakıyorum.
Sistemim;
  • Ryzen3 2200G
  • Asus Strix RX570
  • 240 GB Sandisk SSD
  • 1 TB 7200 RPM HDD
  • 8 GB XPG RAM 3000 MHz
  • Asus Prime B450M-K anakart
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Modelin linki var mı hangi kasa ve güç kaynağı öğrenmemiz gerek öyle deyince anlaşılmıyor markanın bir sürü modeli var.
 
O PSU'dan uzak durun hocam bende de aynısı var 2 ay olmadı pert oldu.
 
Aerocool CyberX Advance 600W 80+ Bronze, 3x12cm Fanlı, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Mid Tower Kasa (AE-CYBERXA-600)
Modelin linki var mı hangi kasa ve güç kaynağı öğrenmemiz gerek öyle deyince anlaşılmıyor markanın bir sürü modeli var.
Unutmuşum kusra bakmayın. Aerocool CyberX Advance 600W 80+ Bronze, 3x12cm Fanlı, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Mid Tower Kasa (AE-CYBERXA-600)
 
Aerocool 600W PSU kullandım. Hem CW vardı hem de fanlardan tıkırtı sesi geliyordu. Yuk altında resmen bağırıyordu PSU. Asla kullanmam bir daha Aerocool ürün. Daha üst modeller hakkında bir fikrim yok ama 600W kullandığım için fikrim bu.
 
Açıkcası kendim Aerocool un P7 750W Platinum PSU sunu kullanıyorum. Gayette memnunum imzamdaki sistemi de çok güzel şekilde taşıyor. Öneririm.
 
Açıkcası kendim Aerocool un P7 750W Platinum PSU sunu kullanıyorum. Gayette memnunum imzamdaki sistemi de çok güzel şekilde taşıyor. Öneririm.
Kullandığınız model Tier 1-2 arası bir PSU. Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze adlı güç kaynağını forumda denk geldiğim sikayet sayısı az değil aynı şekil yabancı forumlarda da "KCAS" serisi önerilmiyor bunu farkettim. Yalnış bilmiyor isem KCAS serisi Andyson tarafından yapılıyordu hem kaliteli hemde kötü modelleri bulunmakta.
 
Aynen hocam bende Tier 1 olarak hatırlıyorum, bana da @Oreki hocam önermişti. Çoğu insan sırf markası yüzünden tercih etmiyor ama bence gayet güzel ve sessiz. %60 yüke kadar fanı çalışmıyor, %60 ile %80 arası da 500RPM ile çalışıyor. İyice zorlarsak tam devire geçiyor ki ben daha zorlayamadım o kadar da render aldım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…