Aerocool 850W 80+ Gold PSU nasıldır?

Sihirbazda 2.5K gözüküyor, alınmaz.

Andyson normalde pek anılan bir üretici değil popülerler arasında ama Aerocool'a ürettikleri Platin 1-2 model vardı diye hatırlıyorum onlar iyilerdi. O modelleri detaylı araştıralı çok uzun zaman oldu tam hatırlamıyorum. Tahminen 7 yıllık falanlardı ve eskidiler haliyle. Daha iyi alternatifleri var artık.

Andyson normalde pek anılan bir üretici değil popülerler arasında ama Aerocool'a ürettikleri Platin 1-2 model vardı diye hatırlıyorum onlar iyilerdi. O modelleri detaylı araştıralı çok uzun zaman oldu tam hatırlamıyorum. Tahminen 7 yıllık falanlardı ve eskidiler haliyle. Daha iyi alternatifleri var artık.
Piyasada eski Aerocool PSU lar fazla, fiyat olarak da pek uygun değiller.
Dediğiniz gibi daha güncel daha iyi alternatifler var iken alınmazlar.

Bunun sebebi nedir?

O zaman sizi biraz geçmişe götüreyim. Zamanında bir firma vardı. (İsmini kullanmak yasakmış yazmama izin vermiyor, Sosyal'in yasaklı siteler listesinden gidip bakabilirsiniz Nano ile başlıyor adı) Yurt dışından duyup duymadığınız pek çok parçayı getirtip satıyorlardı. Battılar tabii sonra o ayrı konu ama o firma Superflower'ın kendi PSU'larını getirtiyordu direkt. Leadex II ve III (Evga G2 ve G3'ün platformu aynı zamanda) modelleri vardı satışta. Şu an bulamazsınız artık. Geçti gitti o zamanlar ve kimse de getirmez diye düşünüyorum. Şu an Leadex VII platformunu çıkardı ama getiren çıkmaz.

Bir de pek bilinen bir üretici değil. Çok kaliteli ama ürettiği modeller sınırlı. Seasonic, Superflower gibi yine kendisi üretiyor ama Superflower'ın aksine hem çok geniş bir model havuzuna sahip hem de satışını fazlaca organize ediyor.

Oldukça iyi marka Seasonic ile birlikte.

Seasonic'te de eski Focus platformunda bazı sıkıntılar vardı ve genel olarak ürünleri pahalı, belki 5-6 ay önce Focus GM veya Focus GC alınabilir fiyatlardaydı ama şimdi 650W bile 2000 TL'nin üzerinde. Marka yerine, model bazlı hareket etmek gayet yerinde olur. Misal, bu aralar CWT üretimi fiyat performans açısından iyi denilebilecek pek çok model mevcut. Yarın ne olur? Bilinmez?

Son düzenleme:
O fiyatlarda CWT üretimi tamamen japon kapasitör kullanan bir model tercih edilebilir. Aerocool KCAS serisi bayağı eski bir seri ve sadece ana kapasitör japon diğerleri taiwan üretimi kapasitörler sıkıntı çıkarır mı hayır ama kaliteyi etkileyen şeyler bu yüzden Tier B/C arasında bir yerlerde. Fazla fiyat farkı olmadan tamamen japon nippon chemi-chon kapasitör kullanan tier B uygun fiyatlı cwt üretimi psu önerim DEEPCOOL PM850D 80 Plus Gold olur.

Fazla fiyat farkı olmadan tamamen Japon Nippon Chemi-Con kapasitör kullanan tier B uygun fiyatlı CWT üretimi PSU önerim DeepCool PM850D 80 Plus Gold olur.

PM850D de tamamen Nippon Chemi-Con değil, ikinci tarafta ChengX bile mevcut ki tek başina kapasitörün de bir anlami yok.

PM850D de tamamen Nippon Chemi-Con değil, ikinci tarafta ChengX bile mevcut ki tek başina kapasitörün de bir anlami yok.
Evet muhtelemen DQ serisinin fotografları koymuşlar kahverengi Chemi-Con görünüyordu fakat ChengX, Jamicon ve muhtemelen Sanyo karışıkmış. Kapasitör tabii ki tek başına bir şey ifade etmez fakat ucuz seride aerocool'a daha iyi bir alternatif olabilir. Arkadaş fiyat belirtmediği için en yakın olanı söyledim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı