Aerocool AC120B Profesyonel oyuncu koltuğu gerçekten profesyonel mi?

Çok geçmiş olsun. Bırakma peşini ve sonuna kadar gitmeye çalış. İade almaları gerekiyor.

Yeri gelmişken aradan geçen zaman için de son durumu resim ekleyerek güncelleyim. Oturduğum yerdeki suni deri iyice deforme oldu. Ayrıca arkadaki yırtık, hem sağda hem solda meydana geldi. Koltuk içler acısı durumda henüz iki senesi dolmadı. Gittiği yere kadar gitsin daha sonra alt kısmın suni deri kaplamasını koltuk işi yapar yerlerde değişim yaptırırım.

Son düzenleme:
Şu yorumun üzerinden 1 seneden fazla zaman geçmiş ve 2. seneme girmiş bulunuyorum. Hala sapasağlam, aktif olarak kullanıyorum bana mısın demedi. Sadece sağ kol dayama kısmında ufak bir çatlak var o da sürekli ağırlığımı vererek oraya basarak koltuktan kalktığımdan dolayı oldu. Başka da en ufak sorunu yok. Biraz şans işi herhalde ben çok memnunum.

Nazar değmesin umarım sıkıntısız bir şekilde uzun yıllar kullanmaya devam edersin. Benim de öyle bir sene yi devirdim. Günde ortalama 8-10 saat tepesindeyim koltuğun. Gerçekten yoğun kullanıyorum. Sağ koltuk dayamasında oluşan küçük çatlak ben de var. Oldukça küçük bir çatlak, fakat zamanla büyür diye tahmin ediyorum. Oturma kısmını kumaş kaplama yaptırdım. Çok güzel oldu. Kumaştaki esneme payı daha fazla olduğu için kısa sürede yırtılma ve yıpranma olacağını sanmıyorum. Terleme de yapmıyor. Anti bakteriyel ve temizlenebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…