Aerocool Aero One eclipse kasaya MSI Tomahawk Max sığar mı?

Merhabalar, bu kasayı satın aldım lakin gözüme küçük geldi benim alacağım anakart görsel olarak büyük görünüyor ve sığmayacak diye korkuyorum alacağım anakart MSI Max Tomahawk.
Bu anakart benim bu aldığım kasaya sığar mı?

Sığmayan anakart yok demişti inceleme yapan Teknobiyotik.

ATX anakart destekliyor, sığar.
Eki Görüntüle 486978
Birde en başta bana görsel olarak kötü gelmişti beğenmedim ama sonradan biraz yakınlık hissettim, favorim gamepower horizon kasasıydı lakin o da indirime girmeyince mecbur bu kasayı aldım sizce doğru karar mı vermişim bu kasayı almakla?
Doğrudur başkan bende o videonun yalancısıyım valla daha bu sabah izlemiştim. Belki arada kaçırdım duymadım.
Birde en başta bana görsel olarak kötü gelmişti beğenmedim ama sonradan biraz yakınlık hissettim, favorim gamepower horizon kasasıydı lakin o da indirime girmeyince mecbur bu kasayı aldım sizce doğru karar mı vermişim bu kasayı almakla?
Kasanın iç ölçüleri;
44.0 cm x 33.0 cm
Anakart ölçüleri;
30.5 cm x 24.4 cm
Sığıyor.
Kasanın iç ölçüleri;
44.0 cm x 33.0 cm
Anakart ölçüleri;
30.5 cm x 24.4 cm
Sığıyor.

Kral bunun bir de şu modeli var. Aerocool Airhawk Duo bu modelide şık bakabilirsin buna bütün anakartlar sığıyor ben seninkiyle karıştırdım. He bu arada aldığın kasa on numara soğutması başarılı o fiyat bandında.

Evet reis ama artık aldım almadan önce baktım da o kasa bana çok kaba geldi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…