K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.161 15 Ocak 2020 #1 Merhabalar, bu kasayı satın aldım lakin gözüme küçük geldi benim alacağım anakart görsel olarak büyük görünüyor ve sığmayacak diye korkuyorum alacağım anakart MSI Max Tomahawk. Bu anakart benim bu aldığım kasaya sığar mı?
Merhabalar, bu kasayı satın aldım lakin gözüme küçük geldi benim alacağım anakart görsel olarak büyük görünüyor ve sığmayacak diye korkuyorum alacağım anakart MSI Max Tomahawk. Bu anakart benim bu aldığım kasaya sığar mı?
KS KS K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.161 16 Ocak 2020 #11 SinsiJoo dedi: Evet biraz öyle sanırım. hayırlı olsun güle güle kullan inşAllah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ettim, umarım pişman olmam aldığıma geriye bir anakart kaldı inşallah onuda halledeceğiz. Artı 0 Eksi
SinsiJoo dedi: Evet biraz öyle sanırım. hayırlı olsun güle güle kullan inşAllah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ettim, umarım pişman olmam aldığıma geriye bir anakart kaldı inşallah onuda halledeceğiz.
SinsiJoo Centipat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2020 #12 Kastanbolu dedi: Teşekkür ettim, umarım pişman olmam aldığıma geriye bir anakart kaldı inşallah onuda halledeceğiz. Genişletmek için tıkla... Yok yok sistem gayet güzel elektronik şansı diyelim ben o yönden şanssısızım mesela Artı 0 Eksi
Kastanbolu dedi: Teşekkür ettim, umarım pişman olmam aldığıma geriye bir anakart kaldı inşallah onuda halledeceğiz. Genişletmek için tıkla... Yok yok sistem gayet güzel elektronik şansı diyelim ben o yönden şanssısızım mesela