Aerocool Air Hawk Duo kasa alınır mı?

Bu kasadan ben de aldım, gigabyte b450m s2h anakarti aldim tam araştırmadan, argb desteği yok. Manuel olarak kullanıyorum. Ama montaj konusunda bir sey danışmak istiyorum. Sata kablosu ile rgb kontrolcüye güç verdim ve pwm kablosunu da (kablo 2pin aktif) anakarttaki sysfan soketine taktım bi sorun olmadi ama doğru yapmışım acaba?
Bu tip konularda bilgim yok sayılır kusura bakmayın.

Bu tip konularda bilgim yok sayılır kusura bakmayın.

Estağfurullah, olur mu hiç. Düşünmeniz bile yeterli.
Bu şekilde bana daha mantikli geldi, fanlar satadan güç alir, sysfan anakart bağlantısı ile de duruma göre fanlar ya hızlanır yada yavaşlar ve sistemle optimize çalışır. Bilen arkadaşlar daha net bilgilendirecektir.
@Recep Baltaş üstad bi el atar belki.

Bütçemi biraz daha yükselterek thermaltake commander c33 almaya karar verdim. Aerocool airhawk duo kasanın fanları pek hoşuma gitmemişti gelecek zamanlarda argb bir egzoz fan alabilirim. Sizin bu kasa hakkında düşünceleriniz nedir peki? (Kasanın fanlarını beğenmediğim kısım ise aşağıdaki fotoğraftaki gibi olmasını gösterdim yani fan kenarlarının hoşuma gitmemesi birde thermaltake commander c33 gıgabyte aorus b450 elite ile kontrol edilir mi?)

1580132225086.png

rdim yani fan kenarlarının hoşuma gitmemesi birde th
Bütçemi biraz daha yükselterek thermaltake commander c33 almaya karar verdim. Aerocool airhawk duo kasanın fanları pek hoşuma gitmemişti gelecek zamanlarda argb bir egzoz fan alabilirim. Sizin bu kasa hakkında düşünceleriniz nedir peki? (Kasanın fanlarını beğenmediğim kısım ise aşağıdaki fotoğraftaki gibi olmasını gösterdim yani fan kenarlarının hoşuma gitmemesi birde thermaltake commander c33 gıgabyte aorus b450 elite ile kontrol edilir mi?)

Eki Görüntüle 492782
Baktığım karadarıyla yönetilebilir ama güç kaynağı yok bunun ayrıca bir güç kaynağı alman gerek bilgine toplam 1100₺ - 1200₺'ye gelecektir sadece kasa.

Baktığım karadarıyla yönetilebilir ama güç kaynağı yok bunun ayrıca bir güç kaynağı alman gerek bilgine toplam 1100₺ - 1200₺'ye gelecektir sadece kasa.
O pek sorun değil gibi gözüküyor bana yani sistemi pahalı gibi yanlışlıkla hesaplamışım o yüzden bütçemi genillettim 1200 TLyi göze alabilirim.

İki parça ile kasa topladım videosunu kanalımdan izleyebilirsin. Sorun olursa sorabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bişey danisacam, rgb kontrolcüsunu bağlarken sata ile güç verip pwm kablosunun da sysfan bağlantısı yapılıyor dimi? Bu arasa pwm kablosu 2 soket dolu 2 si boş.

Bağlıyorsun ama bu kasanın fan hızları sabit 1000rpm olarak dönmekte kontrol edilemiyor maalesef.

Ben de öyle bagladim, anakartimda da argb de desteklemiyor, 3 pin bağlantısı yok. Biran içime şüphe düştü acaba yanlış mi bağladım diye. İçime su serptin resmen. Tşk ederim.
Bu arada kasa çok güzel bosta işlemcim 25 derecelerde stok soğutucu ile, ama power çok cızırtılı çalışıyordu, fanlardan daha çok ses çıkarıyordu. Pus'u söküp garantiye gönderdim bakalım netice ne olacak.

Ben de öyle bagladim, anakartimda da argb de desteklemiyor, 3 pin bağlantısı yok. Biran içime şüphe düştü acaba yanlış mi bağladım diye. İçime su serptin resmen. Tşk ederim.
Bu arada kasa çok güzel bosta işlemcim 25 derecelerde stok soğutucu ile, ama power çok cızırtılı çalışıyordu, fanlardan daha çok ses çıkarıyordu. Pus'u söküp garantiye gönderdim bakalım netice ne olacak.
Bende öyle bir sorun yok psu'larda bu tip problemler olabiliyor umarım sorunsuz işin çözülür yeni kasamın hali baya iyi oldu benim argb şerit led almıştım montajı ve test videosu yakında youtube kanalımda.

Bende öyle bir sorun yok psu'larda bu tip problemler olabiliyor umarım sorunsuz işin çözülür yeni kasamın hali baya iyi oldu benim argb şerit led almıştım montajı ve test videosu yakında youtube kanalımda.

Sizden izleyip aldim ben de. Ama her zamanki halim önce al sonra detayli araştır :) msi yerine uygun diye gigabyte b450m s2h aldim, onda da 3 pin argb desteği yok. Manuel kullanıyorum. Reset düğmesine uzun basınca ışıkları kapaniyormus, cok denedim bulamadım ama 3 yaşındaki oğlum oynarken buldu :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı