Aerocool Airhawk Duo kasa nasıl?

Kısa süreli de olsa kullanma fırsatım oldu. 500-550 TL fiyat bandında alınabilecek güzel hava akışına sahip kasalardan bir tanesi. Malzeme kalitesi olarak aman aman bir şey beklemiyorsanız beklentilerinizi karşılayacaktır.

Görünüş olarak çok sevdiğim bir kasa. Stoklarda olsa alıcaktım ama yetişemedim. 1 ay önce Teknobiyotik'e yazmıştım 2-4 ay arasında stoklara geliceğini söylemişlerdi. Önü mesh ve önde 2 adet 20mm fan olduğunu varsayarsak hava akışı iyidir büyük ihtimalle.

Kasadaki fanlarin sesi rahatsiz ediyor silent modda oldugu halde hava akisi saglamak icin uste 2 tane fan takmistim fan sesinden deli olup ustteki fanlari cikarmistim.
Kasa sogutma olarak iyi olabilir ama fan sesi benim. Gibi sessiz bir ortam seviyorsaniz dayanamazsiniz.

Kasadaki fanlarin sesi rahatsiz ediyor silent modda oldugu halde hava akisi saglamak icin uste 2 tane fan takmistim fan sesinden deli olup ustteki fanlari cikarmistim.
Ben o kadar rahatsız olmamıştım mod değiştirdiğiniz de ses seviyesi değişiyor mu? Fan kontrolcüsünün güç bağlantısını nasıl yaptınız direkt güç kaynağına bağlı ise fanlar sürekli %100 seviyede çalışıyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı