Neden memnun kalmadınız?Kasa zaten bende var su yuzden sordum satmak istiyorum pek memnun kalmadigim icin.
Ben almak istiyordum. Neden satmak istiyorsunuz? Nesi memnun etmedi? Ona göre alayım veya almayayım.Kasa zaten bende var su yuzden sordum satmak istiyorum pek memnun kalmadigim icin.
Ben o kadar rahatsız olmamıştım mod değiştirdiğiniz de ses seviyesi değişiyor mu? Fan kontrolcüsünün güç bağlantısını nasıl yaptınız direkt güç kaynağına bağlı ise fanlar sürekli %100 seviyede çalışıyor olabilir.Kasadaki fanlarin sesi rahatsiz ediyor silent modda oldugu halde hava akisi saglamak icin uste 2 tane fan takmistim fan sesinden deli olup ustteki fanlari cikarmistim.
Ben o kadar rahatsız olmamıştım mod değiştirdiğiniz de ses seviyesi değişiyor mu? Fan kontrolcüsünün güç bağlantısını nasıl yaptınız direkt güç kaynağına bağlı ise fanlar sürekli %100 seviyede çalışıyor olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.